9 Ιουν 2017

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ισοπαλία στις Βρυξέλλες κόντρα στο Βέλγιο αποτέλεσε το καλύτερο τονωτικό στην ψυχολογία των διεθνών για το σημερινό παιχνίδι με την Βοσνία στη Ζένιτσα (21:45, ΣΚΑΪ, Cosmote Sport 1), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ωστόσο το έργο των παικτών του Μίκαελ Σκίμπε θα είναι εξαιρετικά δύσκολο. Η Βοσνία βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από την Ελλάδα και το μοναδικό ζητούμενο της είναι η νίκη, προκειμένου να αποκτήσει αυτή το πάνω χέρι για την κατάκτηση της 2ης θέσης, η οποία στέλνει στα μπαράζ πρόκρισης.
Το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο «Γ.Καραϊσκάκης» είχε αρκετή ένταση, αποβολές και τελικά ένα εκπληκτικό γκολ στο φινάλε από τον Γιώργο Τζαβέλλα, με το οποίο διαμορφώθηκε το 1-1. Τα νεύρα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο και έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερες συνθήκες και για τον σημερινό αγώνα, με τους Βόσνιους να ανεβάζουν αρκετά τους τόνους.
Η έδρα τους είναι μια από τις καυτές στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό άλλωστε αγωνίζονται στην Ζένιτσα και όχι στο Σαράγεβο. Ο Μεχμέντ Μπαζντάρεβιτς θα έχει στη διάθεσή του τον Μιραλέμ Πιάνιτς, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ένα πρόβλημα τραυματισμού στον τελικό του Champions League.
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας μάλιστα ανακοίνωσε πως θα δοθούν δωρεάν σάντουιτς και νερά στους θεατές, απαγόρεψε την είσοδο σε παιδιά κάτω των 7 ετών ενώ θα μοιράσει σε κάθε κάτοχο εισιτηρίου, μια σημαία της Βοσνίας, σε μια ατμόσφαιρα, η οποία αναμένεται εκρηκτική.
Εδειξε 11άδα ο Σκίμπε
Ο Μίκαελ Σκίμπε θα ήθελε να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα σε αυτή την αγωνιστική όμως μετράει τρεις σημαντικές απουσίες. Τζαβέλλας, Σάμαρης και Ταχτσίδης είναι στην αποστολή για ψυχολογικούς λόγους όμως δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας.
Ο Ρέτσος αναμένεται να πέσει απευθείας στα βαθιά και θα κάνει ντεμπούτο στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Σκίμπε να μην κρύβει εκπλήξεις στις υπόλοιπες θέσεις.
Ο Καρνέζης θα ξεκινήσει βασικός κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ Τοροσίδης και Ρέτσος θα είναι στα δύο άκρα.
Μανιάτης και Τζιόλης θα αποτελέσουν το δίδυμο στον άξονα ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Σταφυλίδης, δεξιά ο Μάνταλος και πίσω από τον Μήτρογλου ο Φορτούνης.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη