20 Ιουλ 2017

AYTO KIAN EINAI ΕΙΔΗΣΗ!!

"" Γεωργιάδης: Δεν χρειάζονται απολύσεις στο Δημόσιο

Πώς αιτιολόγησε τη δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ.

«Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και στον αλληλοσεβασμό τους. Αυτό που ζούμε είναι φαινόμενο περίεργο, και η κυβέρνηση οφείλει να συνετιστεί και να το σταματήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε συγκέντρωση που οργάνωσε στο Κατάκολο της Ηλείας η δημοτική τοπική οργάνωση Πύργου, της ΝΔ.
Αναφερόμενος στην Ηλεία, προανήγγειλε ειδικό αναπτυξιακό πλάνο, όπου όπως είπε, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Αρχαία Ολυμπία και άξονες θα είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός. Επίσης είπε ότι «πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία, όπως άλλωστε και για κάθε νομό».
Σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο 'Αδωνις Γεωργιάδης είπε η λύση περνά μέσα από Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ).
Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η μείωση δαπανών που εξαγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης σημαίνει απολύσεις στο δημόσιο, ο Άδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζονται απολύσεις στο δημόσιο και κανένας δεν τις ζητά, διότι είμαστε πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.»
Επίσης, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, είπε ότι η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά του υπουργού Εθνικής 'Αμυνας Πάνου Καμμένου «δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις».
 .news.gr/

""
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη