21 Ιουλ 2017

ΖΙΛΕ: ΕΠΙΛΕΓΩ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει την υπόθεση του Γκιγιόμ Ζιλέ, αλλά για την ακρίβεια το θέμα είναι πιο ζεστό από ποτέ.
Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν στρέψει το βλέμμα τους στα επερχόμενα παιχνίδια με την Παρτιζάν για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, αλλά την ίδια στιγμή «τρέχουν» μεταγραφικές, μία από τις οποίες παραμένει ο Γκιγιόμ Ζιλέ, που αποτελεί το διακαή πόθο του Μπέσνικ Χάσι, αφού ο 33χρονος Βέλγος μπορεί να καλύψει με την ίδια επάρκεια, τόσο τη θέση του δεξιού μπακ (κρατήστε το αυτό), όσο και αυτή του αμυντικού μέσου.
Μετά από πολλές ημέρες σιωπής στα αλλεπάλληλα μηνύματα αλλά και κλήσεις από το SDNA, ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποφάσισε να δώσει το δικό του στίγμα και να δείξει ξεκάθαρα την θέληση του. Ο Βέλγος μέσος απάντησε αργά το βράδυ της Τετάρτης στο νέο κάλεσμα του SDNA, που είχε ως αφορμή το μήνυμα του στον λογαριασμό Instagram του υπεύθυνου τύπου της Άντερλεχτ, στον οποίο υπέδειξε ότι θα πρέπει στο μέλλον να αρχίζει να υποστηρίζει τον Ολυμπιακό!
Στην ερώτηση τι ακριβώς εννοούσε με αυτό το μήνυμα, ο Ζιλέ έβαλε αρχικά τα γέλια: «Χα, χα, χα. Που το βρήκατε κι αυτό; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι περιμένω να τα βρούνε οι δύο ομάδες».
Αφού λοιπόν ο Ζιλέ αποκάλυψε ότι υπάρχουν ενεργές συζητήσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ναντ για την απόκτηση του, έδωσε και δεύτερη είδηση: «Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να δώσω λεπτομέρειες που αφορούν χρηματικές λεπτομέρειες. Το θέμα είναι ότι δεν γίνεται να λύσω το συμβόλαιο μου και να έρθω ελεύθερος. Οι δύο ομάδες πρέπει να τα βρουν μεταξύ τους. Εγώ το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να περιμένω».
Με άλλα λόγια; Ο Βέλγος έμμεσα αποκάλυψε ότι τα έχει βρει στους προσωπικούς όρους με τους Πειραιώτες.
Για το τέλος, μία μικρή έκπληξη. Πολύ σπάνια ακούς παίκτη που έχει συμβόλαιο με μία ομάδα (όπως ο Ζιλέ με την Ναντ) να δηλώνει ξεκάθαρα ότι θέλει να μετακομίσει σε άλλη ομάδα: «Ναι, θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Αυτή είναι η επιθυμία μου», ήταν οι τελευταίες κουβέντες από τον Ζιλέ, που πιέζει όσο μπορεί τη διοίκηση της Ναντ, ώστε να χαλαρώσει την στάση της και να του επιτρέψει να μετακομίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.
Για μία ακόμα φορά δηλαδή αυτό το καλοκαίρι (όπως συνέβη με τις περιπτώσεις των Οφόε, Εμενίκε, Βούκοβιτς), ο Ολυμπιακός τα βρίσκει πρώτα με την πλευρά του παίκτη, τον οποίο χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης και διαπραγματευτικό ατού, ώστε να κλείσει την μεταγραφή. Η δημόσια τοποθέτηση του Ζιλέ στο SDNA ότι θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό μαρτυρά πια ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Ναντ κι ότι ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά...


ΠΗΓΗ:SDNA 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη