ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ

11 Ιουλ 2017

Σαφείς αιχμές για όσους αποφάσισαν να φύγουν από την Ενωση Κεντρώων άφησε ο Βασίλης Λεβέντης, μετά και την τελευταία ανεξαρτητοποίηση από την Kοινοβουλευτική Oμάδα, αυτή της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου.

Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ANT1, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι που εκλέχθηκαν με λίστα, όπως η κυρία Μεγαλοοικονόμου, δεν έχουν μέλλον. «Πιστεύω ότι οι άνθρωποι που έχουν βγει με λίστα δεν έχουν μέλλον. Είναι αυτοκτονία να φεύγουν από το κόμμα», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Λεβέντης, απαντώντας για τις αποχωρήσεις τόσο της κυρίας Μεγαλοοικονόμου όσο και του κ. Καρρά, τόνισε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι τελειώνει η καριέρα και των δύο. Πού να πάει ο Καρράς; Έστω ότι τον παίρνουν στο ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει περίπτωση να βγει; Στο ΠΑΣΟΚ γίνεται μάχη. Ποιος θα πρωτοβγεί;».
Παράλληλα, ερωτηθείς για το αν πιστεύει ότι η κυρία Μεγαλοοικονόμου θα πάει στο ΠΑΣΟΚ ή στη ΝΔ, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε ότι αυτό θα φανεί και πως δεν θέλει να κάνει κάποιες εκτιμήσεις, ενώ εξήγησε ότι δεν έχει καταλάβει τους λόγους που την έκαναν να ανεξαρτητοποιηθεί:
«Δεν έχω καταλάβει. Με επισκέφτηκε την Παρασκευή, συζητήσαμε φιλικά κάποια θέματα και είπαμε θα τα ξαναπούμε, σήμερα μάλιστα. Χθες ήμουν στο αυτοκίνητο και έμαθα ότι κατέθεσε ανεξαρτητοποίηση».

Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη