ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ

24 Ιουλ 2017

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. Για «μεροκάματο του τρόμου» κάνουν λόγο οι εφοριακοί Δωδεκανήσου μετά την επίθεση καταστηματάρχη στην Πάτμο σε ελεγκτή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

«Το περιστατικό ήρθε "εκκωφαντικά" να προστεθεί στα καθημερινά φαινόμενα βίας και εκφοβισμού που αντιμετωπίζουμε κατά την άσκηση των καθηκόντων μας, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των προληπτικών ελέγχων», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εφοριακών Δωδεκανήσου.
«Θέλουμε να τονίσουμε προς κάθε φορολογούμενο και επιχείρηση, ότι οι εφοριακοί υπάλληλοι είναι εργαζόμενοι που εκτελούν τα καθήκοντα τους», συνεχίζει η ανακοίνωση.
«Πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να υπάρξει ουσιαστική υποστήριξη, ασφάλεια και νομική θωράκιση κατά τη διάρκεια των προληπτικών ελέγχων;», διερωτώνται οι εφοριακοί Δωδεκανήσου, και τονίζουν ότι οι περισσότεροι είναι εργαζόμενοι με οικογένειες και ζουν καθημερινά «το μεροκάματο του τρόμου».
«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι την μάχη κατά της φοροδιαφυγής θα πρέπει να τη δώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία γιατί είναι ένας αγώνας που μας αφορά όλους και όλες. Δυστυχώς, έχουμε μείνει μόνοι και η προσπάθεια αυτή αν δεν είναι συλλογική θα αποτύχει και δεν θα οφείλεται σε εμάς», σημειώνουν επίσης οι εφοριακοί ενώ ζητούν από την πολιτική ηγεσία, το υπουργείο Οικονομικών και την ΑΔΑΕ
ουσιαστική υποστήριξη στο έργο τους και «απόσυρση της "δαμόκλειας σπάθης" της αστικής και ποινικής ευθύνης των ελεγκτών, η οποία δυσχεραίνει το έργο τους».
Share

1 σχόλιο:

  1. ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΝ ΤΣΙΠΡΕΝ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη