4 Ιουλ 2017

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΣΚΑ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΜΙΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΕΛΕΟΣ ΑΣ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΤΟΥ.
Την δική του απάντηση στους συνδικαλιστές πυροσβέστες δίνει μέσω κύκλων του ο Νίκος Τόσκας.
Δείχνοντας ενοχλημένοι από τα όσα καταλόγισε η Ενωση Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος ότι με επικοινωνιακό τρόπο δεν σβήνουν οι πυρκαγιές, οι κύκλοι του κ. Τόσκα σημείωναν; «Οι συνδικαλιστές της ΕΑΠΣ κατηγορούν τον υπουργό επειδή επισκέφθηκε και ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής. Τους πληροφορούμε ότι αυτό έγινε και χθες επειδή οι συνθήκες ήταν εξαιρετικά δύσκολες».
Προσέθεταν δε πως «εάν θέλουν να αδρανοποιηθεί η πολιτική ηγεσία από τον έλεγχο και τον εντοπισμό των προβλημάτων, δεν θα τα καταφέρουν. Το Πυροσβεστικό Σώμα θα ελέγχεται και θα αποδίδει προς όφελος των πολιτών».
Οι ίδιοι κύκλοι κατέληγαν με πυρά κατά των επικριτών Τόσκα: «Βέβαια οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές που περιφέρονται στα κανάλια αντί να βρίσκονται στο μέτωπο των επιχειρήσεων επιδεικνύουν προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στους μάχιμους συναδέλφους τους που πολεμούν με τις φλόγες».

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη