28 Ιουλ 2017

ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Η ΛΟΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

OYTE ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΤΑΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ Κ.ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
Παράταση τουλάχιστον ενός μήνα παίρνει η λοταρία αποδείξεων και αντί για Αύγουστο, όπως αρχικά είχε εξαγγελθεί, αναμένεται να ξεκινήσει από Σεπτέμβριο.
Την εξαγγελία έκανε χθες, Πέμπτη, στη Βουλή η υφυπουργός Οικονομικών, Κατερίνα Παπανάτσιου. Οπως είπε, σε μια από τις 13 τροπολογίες που κατατέθηκαν χθες στη Βουλή προβλέπεται ότι στα έπαθλα των κληρώσεων δεν θα επιβάλλεται ο φόρος που παρακρατείται στα κέρδη από τυχερά παιχνίδια.
Αγνωστο πώς θα γίνονται οι κληρώσεις
Και αν και η ημερομηνία έναρξης της λοταρίας, που έχει δοθεί, πλησιάζει, στο ΥΠΟΙΚ φαίνεται να αγνοούν, ακόμη, το πώς θα γίνονται οι κληρώσεις. Οπως έχει γραφτεί ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να μοιράζονται 12 εκατ. ευρώ το χρόνο, 1 κάθε μήνα: 1.000 τυχεροί θα κερδίζουν 1.000 ευρώ ο καθένας. Το σχέδιο είναι τόσο φιλόδοξο που από το ΥΠΟΙΚ σκέφτονται να κάνουν ακόμη και έξτρα κληρώσεις καθώς τα 3/4 του έτους έχουν παρέλθει.
Στη λοταρία θα μπαίνουν όλες οι αποδείξεις από αγορές που έχουν γίνει μέσω e-banking ή μέσω καρτών.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη