Μητσοτάκης:Θετική αλλά όχι και για... πανηγύρια η έξοδος στις αγορές!

26 Ιουλ 2017

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία σήμερα Τετάρτη 26 και αύριο
Πέμπτη 27 Ιουλίου, στην Καβάλα, τη Θάσο και τη Δράμα.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα στις 6.30 το πρωί με αλιείς στην ιχθυόσκαλα της Καβάλας, άκουσε τα προβλήματα τους και τους παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος. Τα ζητήματα της αλιείας αποτελούν πρώτη προτεραιότητα της ΝΔ, σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

"Η κυβέρνηση μέσα από την πολιτική της στη φορολογία τιμωρεί την παραγωγική Ελλάδα. Όσο περισσότερο δουλεύεις τόσο περισσότερα θα πληρώνεις. Τα βάρη πέφτουν στους λιγότερους", τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος τάχθηκε ξανά υπέρ της μείωσης της φορολογίας.

"Εμείς θα μειώσουμε τους φόρους κ θα ισοσκελίσουμε με ένα γενναίο συμμάζεμα του κράτους", σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος τοποθετήθηκε και για την έξοδο στις αγορές.

"Η χώρα βγήκε στις αγορές με τρία χρόνια καθυστέρηση. Δανείστηκε πολύ ακριβά σε σχέση με άλλες χώρες και βέβαια αυτή την τριετία μεσολάβησαν πολλοί φόροι και ζημιά 100 δισ. ευρώ. Το κόστος της διακυβέρνησης Τσίπρα - Βαρουφάκη το πληρώνουμε ακόμα.

Είναι θετικό το ότι η χώρα βγήκε στις αγορές αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι λόγος για πανηγύρια. Είναι υψηλότερο το κόστος δανεισμού από το 2014. Ήμασταν στον πρώτο όροφο, πέσαμε στο υπόγειο και κάποιοι πανηγυρίζουν το ότι γυρίσαμε στο ισόγειο. Η ζημιά μπορεί να διορθωθεί μέσα από την πολιτική αλλαγή», κατέληξε.

Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ

Ο πρόεδρος της ΝΔ, στη συνέχεια θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της Energean Oil & Gas στον Πρίνο, ενώ νωρίς το μεσημέρι θα μεταβεί στη Θάσο. Αρχικά, θα επισκεφθεί το χωριό Καζαβίτι, το οποίο είχε πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά το Σεπτέμβριο του 2016. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Λιμένα.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί τη ΔΗΜΤΟ Χρυσούπολης, καθώς και πρότυπο θερμοκήπιο αξιοποίησης γεωθερμικού πεδίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με το Δ.Σ. των ΑΜΕΑ Καβάλας. Επίσης, θα συναντηθεί με φορείς του Νομού στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλου. Αμέσως μετά, θα συναντηθεί με τη Δήμαρχο Καβάλας κυρία Δήμητρα Τσανάκα, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, που αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Δράμα, όπου θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί σε καινοτόμα επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στους τομείς της ενέργειας και των τηλεπικοινωνιών.

Ακολούθως, θα επισκεφθεί την Διεύθυνση Αστυνομίας Δράμας, θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του Νομού στο Επιμελητήριο, θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.
 reporter.gr/
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη