9 Ιουλ 2017

Τζίμης Πανούσης: Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα καταργήσει και τους πολίτες

«Μας κυβερνούν κομματόσκυλα που έχουν κάνει πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα»
Για πρώτη φορά ο Τζίμης Πανούσης θα μετρήσει τις δυνάμεις του στην Επίδαυρο όπου θα υποδυθεί τον «Τρυγαίο» στο Αριστοφανικό έργο «Ειρήνη», μια μουσική παράσταση σε σύνθεση Νίκου Κυπουργού και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη.

«Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο», τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο» σχολιάζοντας την κατάσταση της χώρας.

«Θαυμάζω... τα προοδευτικά άλματα της δήθεν αριστερής κυβέρνησης. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταργήσει την ιδιοκτησία, την εργασία και την πρόοδο... Σε λίγο θα καταργήσει και εμάς τους πολίτες», απάντησε ο Τζίμης Πανούσης, όταν ρωτήθηκε για το πώς βλέπει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Δεν μπορώ ούτε να αστειευτώ με αυτή την κατάσταση της χώρας. Έχω φίλους που είχαν οικονομική άνεση και σήμερα που ζητούν 5 ευρώ να πάρουν γάλα στα παιδιά τους. Κόβουν τα φάρμακα σε ασθενείς και οι νέοι είναι άνεργοι. Έχουμε φτάσει στο απροχώρητο. Βγαίνω από το σπίτι με τρόμο μήπως βρω λογαριασμούς. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε αυτή την κυβέρνηση», λέει χαρακτηριστικά.

«Ο πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια, είναι απαραίτητος, σημειώνει επίσης, υπογραμμίζοντας: «Για ποιον πολιτισμό να μιλήσουμε, όταν μας κυβερνούν τα κομματόσκυλα που έχουν κάνει πλιάτσικο σε όλη την Ελλάδα;».







news.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη