1 Ιουλ 2017

ΠΩΣ Ο ΝΤΑΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΛΕΙΚΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ;

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα από σήμερα το Survivor θα αποτελεί παρελθόν για τα καλά. Μέχρι τότε, όμως, αναμένονται σκληρές μάχες για την ανάδειξη του τελικού νικητή που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ.
Μάχες, στις οποίες το κοινό θα παίξει τεράστιο ρόλο, αφού η ψήφος του θα είναι καθοριστική. Οι δύο «αντίπαλοι» για τον τελικό, στα μάτια του κοινού, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης, καθένας από τους οποίους έχει φανατικούς ακολούθους.

Ποιος θα επικρατήσει; Το κοινό έχει το σχέδιό του…

Ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει ήδη κερδίσει την πρώτη ασυλία για τον ημιτελικό. Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε την τελευταία ασυλία του παιχνιδιού, με τον παίκτη που θα την κερδίσει να περνάει απευθείας στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι τρεις παίκτες που δεν θα κερδίσουν ασυλία θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, με έναν από αυτούς να αποχωρεί από το παιχνίδι πριν τον ημιτελικό, βάσει της ήδη υπάρχουσας ψηφοφορίας του κοινού.
Οι δύο που θα απομείνουν, θα τεθούν εκ νέου στην διάθεση του κοινού στο επεισόδιο της Δευτέρας. Ένας θα αποχωρήσει και ο δεύτερος που θα καταφέρει να επιβιώσει θα περάσει κι αυτός στον ημιτελικό, μαζί με τους δύο που βρέθηκαν εκεί χάρη στην ασυλία που κέρδισαν.Η προτελευταία μάχη θα λάβει χώρα στον ημιτελικό, το βράδυ της Τρίτης. Εκεί, όπου από τους τρεις διεκδικητές του επάθλου, θα μείνουν οι δύο που θα αγωνιστούν στον τελικό.


Κι εδώ, το τηλεοπτικό κοινό έρχεται να βάλει σε τάξη τα πράγματα.

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με τους Κύπριους παίκτες όλων των ελληνικών ριάλιτι, η Κύπρος θεωρεί δεδομένο πως ο Μάριος θα περάσει στον τελικό, αφού οι ψήφοι της πατρίδας του είναι δεδομένες. Το κοινό του Γιώργου Αγγελόπουλου, όμως, σκοπεύει να πάρει δραστικά μέτρα.
Οι θαυμαστές του Ντάνου μοιάζουν να γνωρίζουν καλά πως ο μόνος παίκτης που μπορεί να τον απειλήσει είναι ο Μάριος. Γι’ αυτό και θα φροντίσουν να τον «ξεφορτωθούν» πριν τον τελικό. Τι εννοούμε; Αφού οι Κύπριοι θεωρούν δεδομένη την επιτυχία του Μάριου στον ημιτελικό, θα είναι σαφώς λιγότερο… μάχιμοι στην ψηφοφορία του ημιτελικού, κρατώντας δυνάμεις (και ψήφους) για την τελική μάχη.

Έλα, όμως, που το κοινό του Ντάνου έχει βάλει στόχο να εκτοπίσει τον Μάριο ήδη από τον ημιτελικό…

Την Τρίτη το βράδυ ένας από τους τρεις φιναλίστ, θα αποχωρήσει. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως ο Μάριος (ασυλία) και ο Ντάνος (δήλωση Χρανιώτη) θα βρίσκονται στον ημιτελικό. Μαζί τους θα είναι ακόμα ένας παίκτης, πιθανότατα ο Γιάννη Σπαλιάρας ή ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Έτσι λοιπόν, το σχέδιο είναι απλό: To ελληνικό κοινό θα ψηφίσει Ντάνο και τον τρίτο φιναλίστ, προκειμένου ο Μάριος να μείνει πίσω και να αποχωρήσει πριν τον τελικό, μιας και η ψήφος των Κυπρίων θα είναι πιο «χαλαρή» στον ημιτελικό.
Με τον τρόπο αυτό, θέλουν να σιγουρέψουν την επικράτηση του Ντάνου, αφού γνωρίζουν καλά πως ούτε ο Βασάλος, ούτε ο Σπαλιάρας είναι σε θέση να τον νικήσουν στην τελική μάχη…
Θα τα καταφέρουν;


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη