8 Ιουλ 2017

Ρέι: ο Βασιλιάς της Ελλάδας!

Και τα ΜΜΕ της Αργεντινής παρουσιάζουν ως τελειωμένη τη μετακίνηση του Ροντρίγκο Ρέι στον ΠΑΟΚ.
Το σάιτ «lahoradelfutbol» έχει τίτλο: «Ο Βασιλιάς (σ.σ.: Ρέι) της Ελλάδας».
Το δημοσίευμα αναφέρει:
«Είναι επίσημο: ο Ροντρίγκο Ρέι θα είναι τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή του θα κοστίσει 2 εκ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του (σ.σ.: η Γοδόι Κρουζ θα κρατήσει το 20%) και ο παίκτης θα υπογράψει για τέσσερα χρόνια.
Η αποχώρησή του Ρέι είχε προαναγγελθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Ήταν επίσης στο στόχαστρο της Ρασίνγκ και της ιταλικής Αταλάντα. Αρχικά δεν είχε βρεθεί η ακριβής φόρμουλα παραχώρησης του Ρέι, καθώς άλλωστε ο ΠΑΟΚ ήταν σε παράλληλες διαπραγματεύσεις και με τον Μεξικανό πορτιέρο, Γκιγιέρμο Οτσόα. Τελικά όμως έκλεισε η συμφωνία και ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Αργεντινό τερματοφύλακα.
Ο 26χρονος Ρέι, ξεκίνησε από τη Ρίβερ Πλέιτ το 2011 και ήταν διεθνής με την Εθνική Αργεντινής Κ20. Το 2012 πήγε δανεικός στη Νιούελς αλλά εκεί ήταν κυρίως αναπληρωματικός και είδε τα περισσότερα ματς από τον πάγκο. Μετά πήγε στη Γοδόι Κρουζ, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητές του, να γίνει αρχηγός και να αναδειχθεί σε έναν εκ των κορυφαίων τερματοφυλάκων της Αργεντινής.
Στην «Τόμπα» έκανε το ντεμπούτο του το 2015 και έπαιξε συνολικά σε 75 επίσημα ματς, πραγματοποιώντας ορισμένες σπουδαίες εμφανίσεις. Κέρδισε γρήγορα την εκτίμηση του κόσμου και στα μάτια πολλών οπαδών της ομάδας του έγινε το νέο είδωλο!
Πριν λίγες μέρες, πριν το ματς με τη Γκρέμιο για το Copa Libertadores όλος ο κόσμος στο γήπεδο σηκώθηκε όρθιος και χειροκρότησε για να αποχαιρετήσει τον Ρέι.
Με την αποχώρησή του (και την πιθανή αποχώρηση και τον αναπληρωματικού Σεμπάστιον Μογιάνο), η Γοδόι Κρουζ απέκτησε τον Ραμίρο Μαρτίνεζ (ελεύθερος από την Μπόκα) και τον νεαρό Ρομπέρτο Ραμίρεζ, που έπαιξε δύο ματς με καλές εμφανίσεις.
Όπως και να έχει η ομάδα θα πρέπει να βρει έναν καινούριο ηγέτη τερματοφύλακα για να καλυφθεί το κενό του Ρέι.
Στα υπόψη είναι ο Λούκας Όγιος (της Ατλέτικο Ραφαέλα) αλλά πιθανή είναι και η επιστροφή του Χόρχε Καράνζα, αλλά δεν αποκλείεται να εμφανιστούν κι άλλα ονόματα τις επόμενες μέρες.
Χωρίς αμφιβολία πάντως, θα είναι δύσκολο και πολύπλοκο να καλυφθεί επάξια το κενό στο τέρμα της ομάδας…»




http://inpaok.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη