13 Ιουλ 2017

ME TO ΔΕΞΙ ΠΑΝΙΩΝΙΕ

Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επιστρέφει μετά από 9 χρόνια ο Πανιώνιος, ο οποίος μπαίνει απόψε στη μάχη του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League αντιμετωπίζοντας την Γκόριτσα στις 22:00.

Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για τον Πανιώνιο, ο οποίος μετά την περυσινή εξαιρετική πορεία, έχει στην τεχνική του καθοδήγηση τον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τεχνικός των κυανέρυθρων χαρακτήρισε τον Πανιώνιο καλύτερη ομάδα από τους Σλοβένους, οι οποίοι αγωνίστηκαν στον 1ο γύρο της διοργάνωσης κόντρα στην Σιράκ από την Αρμενία.
Ο Πανιώνιος άλλαξε αρκετά συγκριτικά με την παρουσία του στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από σχεδόν 45 ημέρες. Μπεν, Ρισβάνης, Σιώπης, Γιαννιώτης, Τασουλής ήταν οι σημαντικότερες απώλειες ενώ τις πιο δυνατές προσθήκες αποτελούν οι Κότνικ, Μπανανά, Σαραμαντάς και Χατζισαφί.
Από την πλευρά της η Γκόριτσα ξεπέρασε πιο δύσκολα απ’ ότι θα περίμενε το εμπόδιο της Σιράκ από την Αρμενία. Στην ρεβάνς καρδιοχτύπησε αφού οι Αρμένοι κατάφεραν να προηγηθούν με σκορ 2-1 και οι Σλοβένοι ισοφάρισαν στο φινάλε.
Πιθανές Συνθέσεις
Πανιώνιος
: Κότνικ – Βλάχος, Σαραμαντάς, Μπανανά, Οικονόμου – Ταπόκο, Κόρμπος – Λάμπρου, Μασούρας, Μασούντ - Γεσίλ
Γκόριτσα: Σορκάν – Γκρέγκοβιτς, Κάβτσιτς, Γιοβγκάν, Τσέλερ - Κάπιτς, Γκρούντινα - Ζιγκόν, Οσούτγι, Κόλεντς - Φιλίποβιτς

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη