5 Ιουλ 2017

Στα μαχαίρια ΣΚΑΪ - Μπογδάνος - Η δήλωση που έφερε τριγμούς και θερμό επεισόδιο [photo]

Ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, απάντησε στον ΣΚΑΪ μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook
και κρατά τους τόνους ψηλά!

Όλα έγιναν στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, στον ΣΚΑΪ. Ο γνωστός δημοσιογράφος τόνισε χαρακτηριστικά: "Είναι ένα μήνα και μία βδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού κι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια. Δηλαδή να του πει είστε καλά; Χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό".

Αυτός ο υπαινιγμός έφερε τα πάνω - κάτω! Κάτι λογικό, αφού ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ συνέδεσε άμεσα τον Αλέξη Τσίπρα με τους ανθρώπους πίσω από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Λουκά Παπαδήμου και η αντίδραση του σταθμού στον οποίο εργάζεται ήταν άμεση και σκληρότατη!

Λίγο αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, με την οποία μοιάζει να ρίχνει... λάδι στη φωτιά!



Κι αυτό διότι πρώτον, δεν ανακαλεί τους "απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού", όπως ο ΣΚΑΪ ανέφερε στην ανακοίνωσή του και δεύτερον διότι μοιάζει να επιρρίπτει ευθύνες στον σταθμό για μη... σφαιρική παρουσίαση των γεγονότων!

Συγκεκριμένα αναφέρει στην δημοσίευσή του: "Η ανακοίνωση που έβγαλε ο ΣΚΑΪ για μένα δεν αναφέρει καν τί είπα".

Είναι σίγουρα μια υπόθεση που θα έχει... μέλλον. Δείτε την ανάρτησή του:

Όπως είναι λογικό, γρήγορα εμφανίστηκαν πολλά σχόλια κάτω από την παραπάνω ανάρτηση, με κάποιους χρήστες να ρωτούν τον γνωστό δημοσιογράφο... τι ακριβώς είπε.

Σε απάντησή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναφέρει: «Είπα ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν "πρώην σύντροφοι" του Αλέξη». Έχοντας βάλει σε εισαγωγικά την φράση "πρώην σύντροφοι", ο δημοσιογράφος δείχνει πως η "υπερασπιστική του γραμμή" είναι πως αυτοί οι "σύντροφοι" δεν είναι... νυν, αλλά "πρώην".





 Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη