5 Ιουλ 2017

Survivor: Διαρροή που σοκάρει για τη χθεσινή (και τη σημερινή;) νίκη του Ντάνου [video]

Ηγεμονικά ήταν τα ποσοστά του Ντάνου στη χθεσινή τηλεοπτική ψηφοφορία που του χάρισε την πρόκριση στον
τελικό του Survivor και τέτοια που δεν τον καθιστούν απλά φαβορί για τη νίκη απόψε το βράδυ, αλλά τον φέρνουν... αγκαλιά με τις 100.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη διαρροή που παίζει τις τελευταίες ώρες στα Social Media, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έσπασε χθες όλα τα... κοντέρ στο Survivor και κατόρθωσε να προσεγγίσει ποσοστό αρκετά πάνω από το 50%, τέτοιο που δεν είναι δυνατόν να ανατραπεί απόψε το βράδυ.

  Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το ποσοστό που συγκέντρωσε χθες ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης ήταν κοντά στο 20% και όπως εύκολα μπορείτε να αντιληφθείτε, θα πρέπει απόψε να έρθουν τα πάνω - κάτω για να μπορέσει να καλύψει ποσοστιαία διαφορά 30 και πλέον μονάδων.

Οσο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο; Αποχώρησε με... ψηλά το κεφάλι από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς κατόρθωσε ουσιαστικά να κοντράρει τον Μάριο, με τη μεταξύ τους διαφορά να κυμαίνεται κοντά στις 8 μονάδες, υπέρ του Κύπριου.

Τι θα συμβεί απόψε λοιπόν;

Αυτό που αναμένει η μεγάλη πλειοψηφία των τηλεθεατών του Survivor; Η εκτίμησή μας είναι πως ναι... Ο Ντάνος θα είναι ο μεγάλος νικητής της αποψινής βραδιάς και ο παίκτης που και μετά την έξοδό του από το ριάλιτι, θα έχει τη μεγαλύτερη «εμπορική» αξία, καθώς ήδη τον περιμένουν εταιρίες - κολοσσοί, για να του προσφέρουν αποκλειστικά συμβόλαια συνεργασίας, προώθησης των προϊόντων τους.






 Tromaktiko
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη