31 Ιουλ 2017

TA XΩΝΕΙ ΣΕ ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ Ο ΟΥΑΡΝΤΑ

Την παραμονή του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ολίμπικ στο Κίεβο, ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είχε μιλήσει με σκληρό τρόπο για τον Αμρ Ουάρντα, σημειώνοντας ότι "κανείς δεν μπορεί να βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα".

Την Κυριακή (30/07) ήρθε η "απάντηση" από τον Αιγύπτιο μέσο με δηλώσεις του στην αιγυπτιακή ιστοσελίδα "youm7.com", μέω των οποίων μίλησε με σιγουριά για την μετακίνησή του στην Al-Fateh της Σαουδικής Αραβίας.
"Ο κόουτς με αγνοούσε επίτηδες από τότε που ήρθε αυτό το καλοκαίρι, παρά τις εμφανίσεις μου πέρυσι και την καλή μου παρουσία. Ξαφνικά, αποφάσισε να μην βασίζεται σε μένα" τόνισε ο Ουάρντα, προσθέτοντας: "Έχω δεχθεί προτάσεις από διάφορους συλλόγους στην Ευρώπη, αλλά ο ΠΑΟΚ ζητά 6.000.000 ευρώ για μένα, έτσι οι διαπραγματεύσεις με αυτές τις ομάδες απέτυχαν. Μετά ήρθε η πρόταση για δανεισμό έως το τέλος της περιόδου στην ομάδα της Σοαυδικής Αραβίας".
Μάλιστα, ανέλυσε και το σκεπτικό με το οποίο κάνει δεκτή την πρόταση από την Al-Fateh. Τόνισε, συγκεκριμένα: "Το επίπεδο είναι ανταγωνιστικό στη Σαουδική Αραβία τα τελευταία χρόνια, ήθελα να παίζω για να διατηρήσω τη θέση μου στην εθνική Αιγύπτου ενόψει Μουντιάλ".  
Στον ΠΑΟΚ ο Ουτάρντα, από τον Ιανουάριο που αποκτήθηκε, αγωνίστηκε σε 14 ματς, πέτυχε δύο γκολ και είχε τρεις ασίστ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη