1 Αυγ 2017

15 ΕΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΓΙΑ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Aντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης που μπορεί να φτάσει τα 15 χρόνια είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην περίπτωση που κριθεί ένοχος για την φοροδιαφυγή 14,7 εκατομμυρίων ευρώ!


Σκούρα τα πράγματα για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας εμφανίστηκε ενώπιον της αρμόδιας δικαστού και κατέθεσε για την υπόθεση την οποία ερευνά η ισπανική εφορία.
Κατά την κατάθεσή του ο Ρονάλντο επέμεινε ότι δεν έχει κάνει κάποια παρατυπιία κατά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεών του και υποστήριξε ότι βρίσκεται στο στόχαστρο των αρμόδιων αρχών λόγω της... διασημότητάς του.
Η δικαστής θα λάβει υπόψη την κατάθεση του ποδοσφαιριστή και όλα τα στοιχεία τα οποία έχουν συγκεντρωθεί από τη σχετική έρευνα και θα αποφασίσει αν πρέπει να του απαγγελθούν κατηγορίες.
Σύμφωνα με όσους γνωρίζουν λεπτομέρειες της υπόθεσης, πρόκειται για πολύ πιο σοβαρό θέμα σε σύγκριση με αυτό του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε 21 μήνες φυλάκιση με αναστολή.
Τα δεδομένα της υπόθεσης του Κριστιανο είναι σαφώς πιο σοβαρά. Αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με βαρύ πρόστιμο, το οποίο μπορεί να φτάσει τα 75 εκατομμύρια ευρώ, αλλά και με 15ετή ποινή φυλάκισης, καθώς μάλιστα, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν δείχνει καμίοα διάθεση να συμβιβαστεί με τις αρχές για να γλιτώσει τις ποινές.
Αν τελικά υποχωρήσει και δεχθεί συμφωνία με τις αρχές, το πρόστιμο θα «πέσει» στα 26 εκατομμύρια ευρώ και θα μειωθεί κατά πολύ και η ποινή φυλάκισης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη