10 Αυγ 2017

Επίσημο: Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιαννίκογλου

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΣ Γιάννινα υπέγραψε ο Σεραφείμ Γιαννίκογλου που έφυγε από τον Ηρακλή.Παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι για τον επόμενο χρόνο ο 24χρονος γκολκίπερ, Σεραφείμ Γιαννίκογλου. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή, όπου άνηκε πέρυσι, και συμφώνησε σε όλα με την ομάδα των Ιωαννίνων υπογράφοντας την Πέμπτη (10/8) το νέο του συμβόλαιο.

Μάλιστα έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ευχαριστώντας όσους τον επέλεξαν και την ευκαιρία που του δίνουν να αγωνιστεί στον ΠΑΣ.

Αυτή είναι η όγδοη μεταγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα που έχει προσθέσει στο δυναμικό του τους Βενετικίδη, Ροντρίγκες, Μπετρά, Ζαχαρό, Χαλκιαδάκη, Αποστολόπουλο και Βελλίδη ενώ να προσθέσουμε ότι είναι η τρίτη προσθήκη γκολκίπερ μετά τους Βελλίδη, Βενετικιδή.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τον τερματοφύλακα Σεραφείμ Γιαννίκογλου.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε την ακόλουθη δήλωση στο pasgiannina.gr:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια του ΠΑΣ, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και πολλές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Χριστοβασίλη και τη Διοίκηση, τον Δ/ντη του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Νιαρχάκο, τον προπονητή κ. Πετράκη και τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Τσελιόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της". .sport24.gr



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη