5 Αυγ 2017

ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ: Μαρία Σολωμού και Μάριος Αθανασίου

Ερωτική επανασύνδεση για τον Μάριο Αθανασίου και τη Μαρία Σολωμού!

Οι δύο ηθοποιοί, που υπήρξαν ζευγάρι για χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, είναι πάλι μαζί... Οχι, βεβαίως, στην πραγματικότητα, αλλά για τις ανάγκες της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 και του Βασίλη Θωμόπουλου, «Κάτι χωρισμένα παλικάρια».
Οι πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να υποδύονται ένα ζευγάρι με δύο παιδιά, που οδεύει στο διαζύγιο. Πρώτος το σκάει από το σπίτι εκείνος για να μείνει με τους φίλους του, καθώς εκείνη τον... κακομεταχειρίζεται! Αυτά σύμφωνα με το τηλεοπτικό σενάριο, γιατί οι δύο πρώην διατηρούν άριστες σχέσεις και, μάλιστα, προτού ο Μάριος παντρευτεί, «μοιραζόταν» το ίδιο σπίτι με τη Μαρία και τον νυν σύντροφό της Πάνο Μουζουράκη, το οποίο ήταν χωρισμένο καταλλήλως και είχε διαφορετικές εισόδους!
Η Μαρία και ο Μάριος είναι ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε παράφορα, αλλά δεν θέλησε ποτέ να παντρευτεί. Μαζί έχουν αποκτήσει τον 12χρονο -σήμερα- Αλέξανδρο, ο οποίος διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις τόσο με τις δύο ετεροθαλείς αδελφές του όσο και με τη σύζυγο του πατέρα του, τη φωτογράφο Μάρθα Αλεξοπούλου.
«Κόλλησαν»
Η Σολωμού έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι με τον Αθανασίου γνωρίστηκαν στη σειρά του Mega «Απόσταση αναπνοής», αλλά στην αρχή δεν του έδινε μεγάλη σημασία. Υστερα, όμως, από ένα κάλεσμα του Νίκου Μουτσινά σε ένα μπαράκι, «κόλλησαν», αμφότεροι χώρισαν τους δεσμούς τους και έζησαν ένα μεγάλο έρωτα. «Με τον Μάριο χωρίσαμε γιατί δεν ταιριάζαμε. Αυτό το είχαμε καταλάβει από τον δεύτερο μήνα που ήμασταν μαζί. Ημασταν, όμως, πολύ ερωτευμένοι για να διακόψουμε. Οταν φεύγει ο έρωτας, βλέπεις αλλιώς τα πράγματα» είπε αργότερα για τον χωρισμό τους.




 espressonews.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη