24 Αυγ 2017

Η πολυτελής έπαυλη που πουλά η Τζέιν Φόντα αλλά κανείς δεν αγοράζει

Αν και ρίχνει συνεχώς την τιμή, δεν βρίσκεται κανένας πρόθυμος αγοραστής Πωλείται αλλά δεν… αγοράζεται! Η γνωστή ηθοποιός, Τζέιν Φόντα, πουλά την πολυτελή έπαυλη που διαθέτει στο Beverly Hills, ωστόσο, δεν βρίσκει κανέναν πρόθυμο αγοραστή.

Έτσι, η γνωστή ηθοποιός αναγκάστηκε να ρίξει για ακόμη μια φορά την τιμή πώλησης. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Τζέιν έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Πρόσφατα, μείωσε κι άλλο τις προσδοκίες της και την τιμή, στα 9.995.000 εκατομμύρια.



Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί όμως έβαλε πωλητήριο; Όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ το «Page Six», η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώρισαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων.

Οι αναμνήσεις από το σπίτι; Σε βίντεο που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη: «Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια» έλεγε η Τζέιν. «Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη... έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα.»

Η Τζέιν είπε ότι γιόρτασε τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά της εκεί, μαζί με 150 καλεσμένους, «αλλά μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους 50».

Επιπλέον, λατρεύει και την πελώρια ντουλάπα - αν μπορεί να ειπωθεί «ντουλάπα» ο συγκεκριμένος εξοπλισμός της οικίας: «Και η ντουλάπα! Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα μια ντουλάπα μέσα στην οποία μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις» αναφώνησε, νοσταλγικά.





Όλα αυτά είναι παρελθόν. Η ζωή συνεχίζεται. Τον περασμένο Απρίλιο, όπως ανέφεραν οι «Τάιμς του Λος Άντζελες», η Τζέιν «ακούμπησε» 5,45 εκατομμύρια δολάρια για ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη συνοικία Century City του LA.





news.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη