Και κερατάς και δαρμένος ο Κοτζιάς!

5 Αυγ 2017

Θαυμάστε και κλάψτε για την άποψη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, όπως αυτή διατυπώθηκε από την ανακοίνωσή της σχετικά με την αποχώρηση της ελληνικής Ομάδος:
«Στις 2 Αυγούστου 2017 για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (EHF) των Γυναικών που γίνεται στα Σκόπια, η ΠΓΔΜ έπαιζε με την ελληνική ομάδα και αυτή αποχώρησε από το γήπεδο μετά από 32'' αγώνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το γεγονός πως οι υπεύθυνοι της ομάδας φορούσαν μπλούζες που αναγραφόταν η λέξη Μακεδονία. Πραγματοποιήθηκαν διαδικασίες ανάμεσα στην ελληνική ομοσπονδία και την πειθαρχική επιτροπή, η οποία διαπίστωσε πως η ελληνική ομάδα είχε την υποχρέωση να παίξει τον αγώνα σύμφωνα με τους κανονισμούς του EHF. Σύμφωνα με το άρθρο Β7 του πειθαρχικού κώδικα της EHF, η ελληνική ομάδα αποκλείστηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης και σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 14.1 των κανονισμών, η ελληνική ομάδα μηδενίστηκε στους προκριματικούς αγώνες με το σκορ 0-10 και 0-2. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία επιβάλλει επίσης πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ στην ΟΧΕ, ενώ μπορεί να καταβληθεί περαιτέρω αποζημίωση. Η επιτροπή δεν αποφάσισε κάποια άλλη κύρωση ή αποβολή της ελληνικής ομάδας από άλλη διοργάνωση. Η  Ελληνική Ομοσπονδία Χάντμπολ έχει το δικαίωμα να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης, αλλά δεδομένου ότι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα EHF 17 γυναικών βρίσκεται σε εξέλιξη, οποιαδήποτε προσφυγή δεν θα έχει ανασταλτικά  αποτελέσματα»!
Δηλαδή και κερατάς και δαρμένος κ. ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά;;

Share

1 σχόλιο:

  1. Περίεργη αντίληψη των πραγμάτων έχετε κύριοι του taxalia !
    Θα προτιμούσατε δηλαδή να δημιουργούσαμε προηγούμενο παίζοντας με τους Σκοπιανούς έχοντας το "Μακεδονία" στην μπλούζα τους ;

    Αντιλαμβάνομαι την πολιτική αντιπαράθεση αλλά είναι βλακώδης η μικροπολιτική σκοπιμότητα σε βάρος των Εθνικών θεμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη