12 Αυγ 2017

Δεν φαντάζεστε πόσο καιρό είχε «τελειώσει» ο Στανόγεβιτς – Πότε έγινε το ραντεβού με Λουτσέσκου

Το… ψεματάκι του Ρουμάνου που δεν ήθελε να «κάψει» τον ΠΑΟΚ και η μυστική συνάντηση με τον Μίχελ. Πού έγινε και από πότε είχε ξεκινήσει η εποχή Λουτσέσκου στην Τούμπα! Σε… ρυθμούς Ρασβάν Λουτσέσκου κινούνται και επίσημα πλέον στον ΠΑΟΚ, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής η ΠΑΕ με μία πρωτότυπη ανακοίνωση ενημέρωσε πως απολύει τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, παρότι είναι καλός προπονητής και πλέον προχωράει στην πρόσληψη του Ρουμάνου.

Μπορεί η διπλή ανακοίνωση να ήταν κάπως ξαφνική, αν και υπήρχε έντονη φημολογία τα δύο τελευταία 24ωρα για το… μαύρο μέλλον του Σέρβου, ωστόσο στον ΠΑΟΚ είχαν «τρέξει» το θέμα του αντικαταστάτη του εδώ και πολύ καιρό.

Μπορεί επισήμως οι άνθρωποι του Δικεφάλου να στήριζαν (όχι πολύ έντονα είναι η αλήθεια…) τον Στανόγεβιτς, ωστόσο παράλληλα «ψάχνονταν» για τον διάδοχό του, αφού είχαν διαπιστώσει πως δεν μπορούν να προχωρήσουν με τον Σέρβο στον πάγκο.

Ο Λούμπος Μίχελ λοιπόν είχε αναλάβει εδώ και μέρες την υπόθεση και είχε πρώτο στην λίστα του τον Λουτσέσκου, ο οποίος μόλις έγινε η πρώτη κρούση, δεν το σκέφτηκε καθόλου και απάντησε αμέσως «ναι».

Όσον αφορά το πότε έγινε η πρώτη επαφή, ο Ρουμάνος κόουτς είπε ένα… μικρό ψεματάκι στις πρώτες του δηλώσεις πριν την πρώτη του προπόνηση στη Ν. Μεσημβρία, καθώς θέλοντας να προφυλάξει τον σύλλογο, ανέφερε μόλις την Πέμπτη έγινε η πρώτη συζήτηση με τον Μίχελ.

Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική, ωστόσο ο Λουτσέσκου δεν ήθελε και σωστά έπραξε, να πει ότι ο ΠΑΟΚ στήριζε δημόσια τον Στανόγεβιτς, όμως παράλληλα μίλαγε με τον διάδοχό του. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του SportDog, η πρώτη επαφή του Δικεφάλου με τον πρώην κόουτς της Ξάνθης έγινε στο μεσοδιάστημα των δυο παιχνιδιών με την Ολιμπικ. Θυμίζουμε άλλωστε, ότι μετά το 1-1 στο πρώτο παιχνίδι και την κάκιστη εικόνα της ομάδας, είχε φουντώσει η αμφισβήτηση για τον Σέρβο κόουτς. Τότε λοιπόν ο Λούμπος Μίχελ συναντήθηκε με τον Λουτσέσκου, ώστε να μάθει εάν είναι ακόμα διαθέσιμος και αν θέλει να έρθει στην Τούμπα. Η συνάντηση είχε γίνει στην Αθήνα και όχι στη Θεσσαλονίκη ή στην Ξάνθη…
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη