24 Αυγ 2017

Ο Ρέι… έσπρωξε τον Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ

Ποιος ο ρόλος του Αργεντινού τερματοφύλακα στην υπόθεση της μεταγραφής του Μαροκινού μέσου.
Υπάρχει μία παράμετρος στην μεταγραφή του Ελ Καντουρί που δεν πρέπει να προσπεράσουμε. Καταρχήν, πρέπει να τονίσουμε ότι μιλάμε για μία μεταγραφή-επένδυση. Γι' αυτό άλλωστε και μπήκε στη διαδικασία να δώσει 1,3 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Και να προσφέρει στον ίδιο συμβόλαιο στα επίπεδα του Πρίγιοβιτς και ακόμη πιο πάνω.

Ο Ιβάν Σαββίδης «ψήθηκε» να πει το «ναι» γιατί είδε να... βγαίνει η μεταγραφή του Ρέι. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι πολύ ικανοποιημένος από την παρουσία του Αργεντινού και εκτιμά ότι μπορεί να αποτελέσει μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του σε παίκτες. Τι σχέση έχει η περίπτωση του Αργεντινού τερματοφύλακα με αυτή του Ελ Καντουρί. Και οι δύο είναι υποθέσεις «δουλεμένες» από τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας και αυτές που επέλεξε ο Λούμπος Μίχελ να προτείνει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου αντιλαμβάνεται πλήρως πόσο σημαντικές είναι οι λεπτομέρειες για μία μεταγραφή και από τη στιγμή που με τον Ρέι πείστηκε ότι υπάρχει σωστή κρίση από τα μέλη του αρμόδιου τμήματος, στηρίζει τη δουλειά τους.




 .paokmania.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη