16 Αυγ 2017

Τρελά λεφτά στον Πέτρο Κωστόπουλο για να πάει στο Survivor! Ποια η απάντηση του παρουσιαστή;

Την άποψη του για το survivor εξέφρασε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» o Πέτρος Κωστόπουλος δηλώνοντας
μάλιστα τυχερός που είπε το «όχι» όταν του πρότειναν να συμμετέχει σ’ αυτό αν και τα λεφτά που του προσέφεραν, όπως είπε όταν προλόγισε την συνέντευξή του η Ζήνα Κουτσελίνη, ήταν τρελά.
«Όλα αυτά που διαβάζω στα social media να ψοφήσει ο ένας, να πεθάνει ο άλλος, είναι κανιβαλισμός. Δεν είμαι φαν όλων αυτών. Έτσι δεν πλακωθήκαμε ούτε με το δημοψήφισμα του Αλέξη Τσίπρα που είχε γίνει «εμφύλιος πόλεμος». Τώρα ξαφνικά άνθρωποι έχουν μπει στη διαδικασία και μισούν ανθρώπους που δεν τους ξέρουν επειδή συμμετέχουν σ’ ένα παιχνίδι. Τους μισούνε. Όλα αυτά είναι προϊόντα της κρίσης που περνάμε. Όπου ο φθόνος και η κακία που έχει στην ψυχή του ο Έλληνας βγαίνει σ’ ένα αστείο παιχνιδάκι. Σκέφτομαι πώς τη γλίτωσα που δεν πήγα. Μου είχαν πει να πάω και κάνω το σταυρό μου που τελικά δεν το έκανα. Μάλιστα η κόρη μου μου είπε πως ο θεός μας έσωσε και δεν πήγες. Εδώ τρώμε χλαπάτσα εδώ που είμαστε, σκέψου να πηγαίναμε και εκεί. Θα κυκλοφορούσα έξω, θα με έφτυναν και θα νόμιζα ότι βρέχει. Αυτό που γίνεται είναι αρένα» είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κωστόπουλος, εξηγώντας παράλληλα και το λόγο που στην αρχή έβλεπε survivor ενώ τώρα όχι.

Γιατί δεν βλέπει πια survivor ο Κωστόπουλος
«Το survivor πήρε τα σώβρακα της ελληνικής τηλεόρασης είναι απλό. Είναι πρωτοφανές φαινόμενο και μαγκιά τους. Εγώ στην αρχή το έβλεπα, όταν δεν είχε κανένα ματς. Το έβλεπα, πέρναγε η ώρα, παράλληλα μαγείρευα κιόλας. Τώρα έχω σκυλοβαρεθεί γιατί γίνετε repetition. Γίνεται επανάληψη του ίδιου παραμυθιού, και έτσι κι αλλιώς και αλλιώτικα. Άλλα ότι κάνει μία τρομερή επιτυχία οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Η τηλεόραση η υπόλοιπη είναι μάπα δεν υπάρχει απέναντι τίποτα αξιόλογο, σοβαρό. Η πείνα που περνάμε, αυτή κάνει πολλούς να κάνουν μία εικονική απόδραση, εικονικές διακοπές στον Άγιο- Δομίνικο. Έχει από δω και εκεί φοίνικες, θάλασσα έτσι ο άλλος(σ.σ: εννοεί τον τηλεθεατή) πάει διακοπές χωρίς να πληρώσει. Τρίτον έχει γυμνά κορμιά. Τόσοι λιγούρηδες υπάρχουν σπίτι ο άλλος κοιτάει τις άλλες η άλλη τους άλλους. Τρίτον είναι πολύ καλογυρισμένο. Είναι σαν να βλέπεις σίριαλ. Οι άνθρωποι στην παραγωγή κάνουν πολύ καλή δουλειά. Και τέλος ο αδύναμος και ο χοντρός μπορούν να κερδίσουν τον δυνατό, πράγμα που φτιάχνει τους άντρες. Γενικά η τηλεόραση έχει γυναικεία κοινά, όμως το survivor έχει καταφέρει να κάνει τους άνδρες να επιστρέψουν. Όλοι οι άντρες είμαστε ψώνια και θα θέλαμε να είμαστε σε μία περιπέτεια να παίξουμε και να κερδίσουμε. Οπότε επέστρεψαν και οι άντρες(σ.σ: παρακολουθούν πλέον και εκείνοι τηλεόραση)».

Κωστόπουλος για Super Star Academy
Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε και για το Super Star Academy στο οποίο είναι κριτής, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό που ο Νίκος Καρβέλας πέταξε μία τσίχλα πάνω σε διαγωνιζόμενη.
«Έχω συνυπάρξει σε κριτικές επιτροπές με άλλους ανθρώπους. Αυτή όμως είναι μία νέα εμπειρία και προσαρμοζόμαστε σε αυτή. Τα παιδιά δεν πρέπει να τα τρομάζουμε γιατί μας φοβούνται ήδη. Πάνε και τραγουδάνε μπροστά σε μία κεντρική επιτροπή και πιστεύουν πως θα κάνουν μία καριέρα. Το αν θα κάνουν καριέρα είναι μία άλλη ιστορία. Και εγώ παλιά ήμουν πιο οξύθυμος αλλά πιστεύω πως η εποχή που ζούμε θέλει γλύκα» δήλωσε ο παρουσιαστής.
Κωστόπουλος για Μενεγάκη
Ο ίδιος μάλιστα αιφνιδίασε την δημοσιογράφο Κατερίνα Σουλιώτη με την απάντηση που της έδωσε όταν τον ρώτησε αν βλέπει Μενεγάκη.
«Θα κάτσω εγώ να δω την Ελένη Μενεγάκη; Σ’ έχει βαρέσει τίποτα στο κεφάλι; Τι να δω τι σκουλαρίκι να πάρω;»





Πηγή: Star.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη