12 Σεπ 2017

ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ: Τι λέει για τις θανατηφόρες ουσίες που χορήγησε ο αγγειοχειρουργός στην 36χρονη μεσίτρια

Κόλαφος η ιατρική πραγματογνωμοσύνη για τον 38χρονο αγγειοχειρουργό ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την
36χρονη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
«Ήθελε να την σκοτώσει», υποστηρίζει στον Alpha, και ο σύζυγος του θύματος.
«Θα μπορούσε να την είχε σώσει. Ο θάνατος της ασθενούς θα μπορούσε να αποφευχθεί με την αναγνώριση της άπνοιας, την υποστήριξη της ασθενούς και την άμεση κλήση σε βοήΘεια». Οι χώροι στους οποίους χορηγείται καταστολή πρέπει να πληρούν τις προβλεπόμενες από την ελληνική νομοθεσία ελάχιστες προδιαγραφές για την ασφαλή χορήγηση αναισθησίας και πριν από τη χορήγηση καταστολής θα πρέπει να γίνεται προεγχειρητική εξέταση της ασθενους και λήψη ενυπόγραφης συναίνεσης», λέει στον Alpha ο πρωγματογνώμονας αναισθησιολόγος.
«Η πραγματογνωμοσύνη επιβαιβαιώνει το γεγονός ότι πρόκειται περί δολοφονίας. Σε καμια περίπτωση δεν επιτρέπεται για τέτοιου είδους επεμβάσεις να χρησιμοποιούνται αυτού του είδους τα αναισθητικά και τα αναλγητικά που βρέθηκαν τελικά στο σώμα της συζύγου μου. Ο σκοπός ήταν να τη δολοφονήσει. Σας υπενθυμίζω ότι βρέθηκε γυμνή στο δάσος, την πέταξε.Περιμένουμε να αποδοθεί πρωτίστως δικαιοσυνη»,λέει ο συζυγος του θύματος.







makeleio.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη