14 Σεπ 2017

Ραφτείτε: Γνωρίστηκαν τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη και... παντρεύονται!

Το είχαμε καταλάβει ότι… εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, γιατί ο
Στράτος Τζώρτζογλου και η αγαπημένη του Σοφία Μαριόλα δεν σταμάτησαν όλο το καλοκαίρι να ανεβάζουν φωτογραφίες που ήταν μέσα στις αγκαλιές και τα φιλιά!
Αλλά, τώρα μαθαίνουμε ότι η Σοφία θα ακολουθήσει τον Στράτο στην Αμερική και οι δυο τους, όπως είδαμε στην απολαυστική συνέντευξη που έδωσαν στο Happy Day που ξεκίνησε με ένα φιλί στο στόμα, όχι μόνο δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο του γάμου, αλλά σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδί!
«Στην αρχή ήταν το κοσμικό αβγό. Λίγο πριν πεταχτεί η νύχτα και το σκοτάδι, ξεπετάχτηκε ο έρωτας! Έπαιζα στη Θεσσαλονίκη και γνωριστήκαμε, ήταν ηλεκτρική εκκένωση. Απλώς κόλλησα, δεν το έχω ξανανιώσει αυτό!» είπε ο ηθοποιός, ενώ η δασκάλα μουσικής συμπλήρωσε ότι «ήταν κεραυνοβόλος έρωτας».
Ο Στράτος Τζώρτζογλου δεν απέκλεισε καθόλου το ενδεχόμενο του γάμου με τη σύντροφό του και είπε μάλιστα ότι έχει τόσο θετική ενέργεια η κατά 25 χρόνια νεότερη σύντροφός του που σκέφτεται να ανοίξει ένα μαγαζί, για να περνάει ο κόσμος, να τη βλέπει και να παίρνει κάτι από την αύρα της!
Η Σοφία με τη σειρά της είπε ότι θα τον ακολουθήσει στην Αμερική και συμπλήρωσε: «Μου έχει περάσει ο γάμος από το μυαλό, και τα παιδιά!».
Όσο για τον Στράτο, όταν τον ρώτησαν περί… γάμου είπε με νόημα: «Είναι δυνατόν να μη θέλεις την ευλογία του Θεού να σε ενώσει;».
Πηγή: marymary.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη