7 Σεπ 2017

Είναι μεμπτό ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να συνομιλεί με μέλη της γερμανικής κυβέρνησης;

Την απορία του για την κριτική που δέχθηκε μετά την παρουσία του σε προεκλογική συγκέντρωση των γερμανών
Χριστιανοδημοκρατών και τη συνάντησή του με τον Wolfgang Schaeuble διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό “Real 97.8” και τον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου.
«Είναι μεμπτό ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να είναι προσκεκλημένος σε κλειστή προεκλογική εκδήλωση που έκανε το CDU, αδελφό κόμμα της Ν.Δ.; Ή είναι μεμπτό ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας να συνομιλεί με στελέχη της γερμανικής κυβέρνησης και του γερμανικού κοινοβουλίου; Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η κατηγορία», αναρωτήθηκε.

Και συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης: «Γράφουν ότι πήγα στον “εχθρό”… Αν είναι εχθρός μας η Γερμανία, να διακόψουμε τις επαφές. Να μην πηγαίνουν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος, να μην πηγαίνει κανένας στη Γερμανία. Εγώ ξέρω ότι οι Γερμανοί είναι εταίροι μας στην Ε.Ε. και ότι η κυβέρνησή μας συνομιλεί με την κυβέρνησή τους. Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό για το οποίο πρέπει να απολογηθώ».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε το άρθρο του κ. Αλέξη Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου, τονίζοντας:
«Αυτό που μου έκανε εντύπωση στο άρθρο του κ. Τσίπρα είναι ότι σε κάποιο σημείο λέει: “Έφτασαν να κατηγορήσουν τον Ανδρέα Παπανδρέου ως και συμμέτοχο στην “17 Νοέμβρη”. Ο κ. Τσίπρας δεν παύει να με εκπλήσσει. Συγκυβερνά με αυτούς που στο άρθρο του αποκαλεί “συκοφάντες”, επειδή έλεγαν τον Παπανδρέου τρομοκράτη. Και συγκυβερνά με αυτούς τους συκοφάντες. Τι έχει να απαντήσει ο κ. Πάνος Καμμένος;».






lykavitos.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη