11 Οκτ 2017

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ :Έχω πάρει θέση εξαρχής ότι είναι ένα νομοσχέδιο που δεν έχει μελετηθεί όπως θα έπρεπε, από πολλές απόψεις

«Έχω πάρει θέση εξαρχής ότι είναι ένα νομοσχέδιο που δεν έχει μελετηθεί όπως θα έπρεπε, από πολλές απόψεις. Αυτό φάνηκε και από τη συζήτηση των φορέων και από τη συζήτηση στη Βουλή. Θα πρέπει να αποσυρθεί και να έρθει ένα νέο νομοσχέδιο που να διέπει και γάμους των ομοφυλόφιλων και την υιοθεσία. Αυτό το νομοσχέδιο αφήνει «παράθυρο». Μπορεί κάποιος από δόλο να αλλάξει φύλο και να μπει σε μια διαδικασία υιοθεσίας, που απαγορεύεται από ομοφυλόφιλα ζευγάρια», υποστήριξε μιλώντας στον Alpha 989 ο Δημήτρης Καμμένος.



«Βιαζόμαστε. Η κοινωνία δεν είναι έτοιμη και ενημερωμένη για τις αλλαγές. Δεν έχουμε ενημερώσει τα σχολεία, τους γονείς. Αν κάποιος θέλει να προβεί σε χειρουργική αλλαγή φύλου, το δημόσιο μπορεί να το καλύψει; Είναι κάτι που δεν το είχαμε σκεφτεί καθόλου. Δεν έχει μελέτη σε βάθος.  Είμαστε κατά του χειρουργείου. Αν κάποιος θέλει να κάνει το χειρουργείο, ας το κάνει. Αν τον εκβιάζει όμως το κράτος και ο νόμος να πάει σε χασάπη να χειρουργηθεί για να αλλάξει φύλο, όχι, να το διορθώσει. Πρέπει εμείς ως πολιτεία να ετοιμάσουμε όλο τον κόσμο για οτιδήποτε  μέλλει γενέσθαι», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.   

  Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

 
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη