ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!

7 Οκτ 2017

Με το φιάσκο της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ασχολήθηκε σήμερα στην εκπομπή του ο καλύτερος Έλληνας δημοσιογράφος - παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς! Έφερε κι αυτόν τον κακομοίρη τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ τον
Ρήγα, ο οποίος προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις ανοησίες των συντρόφων του! Ανάγκασε έτσι τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή Σερρών Κώστα Καραμανλή, να απαντήσει σκληρά για τα ψέματα και την προχειρότητα της αριστερής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Να υπενθυμίσουμε την ανακοίνωση του τομέα Μεταφορών της ΝΔ εχθές:
«Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολλών για χάρη των λίγων»
Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2017
Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το φιάσκο του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, που αντιμετωπίζει αυτές τις μέρες το επιβατικό κοινό, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να χειριστεί ούτε το πιο απλό θέμα.
Επί μήνες καλούσαμε το Υπουργείο να ξεκινήσει σταδιακά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε καμιά ανταπόκριση.
Κι ενώ επί τόσο καιρό δεν έκαναν τίποτα, χωρίς την παραμικρή προεργασία, αποπειράθηκαν, μέσα σε ένα βράδυ, να ξεκινήσει η λειτουργία του ηλεκτρονικού εισιτηρίου… Χωρίς να έχει προηγηθεί ούτε η απαραίτητη εκπαίδευση και ενημέρωση των αρμοδίων υπαλλήλων, ούτε η ελάχιστη εξοικείωση του επιβατικού κοινού.
Οι εσωτερικές κόντρες του Υπουργείου με τους συνδικαλιστικούς φορείς δεν απασχολούν το επιβατικό κοινό.
Αυτό που ενδιαφέρει τους πολίτες είναι η εύκολη και γρήγορη προμήθεια εισιτηρίου και η απρόσκοπτη και ασφαλής λειτουργία των μέσων μαζικής μεταφοράς.
Πρέπει, επιτέλους, να σταματήσει η ταλαιπωρία των πολλών για χάρη των λίγων».


Share

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΔΕ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΑΛΗΔΕΣ.ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη