23 Οκτ 2017

Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Η επόμενη ημέρα για τον ΠΑΟΚ

Τόσο ο προπονητής μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του όσο και οι άνθρωποι της διοίκησης, έστειλαν το μήνυμα της επόμενης ημέρας για τον ΠΑΟΚ. Στον Δικέφαλο μπορεί να νιώθουν μία πικρία, για τον τρόπο που ήρθε η ήττα και να τα βάζουν και με την... τύχη, ωστόσο θεωρούν ότι η ομάδα, απέδειξε πως θα είναι φέτος μέχρι το τέλος διεκδικήτρια του τίτλου. "Η εικόνα μας ήταν καλή, δεν αξίζαμε τη νίκη και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας", είναι η άποψη των ιθυνόντων των Κυπελλούχων.

Οι "ασπρόμαυροι" θέλουν η ομάδα να μην χάσει την αυτοπεποίθηση της και την συγκέντρωση της μένοντας στα "πως και τα "γιατί" της ήττας, ούτε να απογοητευτεί. Το "χάθηκε μία μάχη όχι ο πόλεμος", που έγραψε ο Γιώργος Σαββίδης, αντικατοπτρίζει ακριβώς τη φιλοσοφία όλων στον ΠΑΟΚ που θα επιδιώξουν άμεσα ανύψωση του ηθικού. 
Αλλωστε την άλλη αγωνιστική, οι Θεσσαλονικείς μπορεί να έχουν πάρει ξανά πλεονέκτημα αφού υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, τη στιγμή που ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Παναθηναίκό και τη ΑΕΚ από τον Πανιώνιο.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη