13 Οκτ 2017

Το τηλέφωνο του Ζαφειρόπουλου θα δώσει απαντήσεις για τη δολοφονία

Περίμεναν λίγο στον προθάλαμο πριν συναντηθούν μαζί του 
Στην έρευνα του κινητού τηλεφώνου, του υπολογιστή και του αρχείου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, στρέφονται οι αστυνομικές αρχές, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι δράστες μπορεί να είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του και εμφανίστηκαν ως πελάτες στο γραφείο.
Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στο θύμα, φαίνεται ότι έχει δεχτεί μία μόνο σφαίρα στον θώρακα, ενώ σήμερα θα γίνει η νεκροτομή.
Στον τόπο της δολοφονίας δεν βρέθηκε κάλυκας, που σημαίνει πως χρησιμοποιήθηκε περίστροφο, ή οι δράστες ήταν τόσο ψύχραιμοι που μάζεψαν τον κάλυκα αμέσως μετά την δολοφονία.
Ο 32χρονος συνεργάτης του θύματος, ασκούμενος δικηγόρος, που ήταν μαζί του στο γραφείο την ώρα της δολοφονίας, μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε μπορέσει να δώσει και πολλά στοιχεία λόγω του σοκ που είχε υποστεί. Φαίνεται όμως πως οι δράστες παρέμειναν αρκετή ώρα στο γραφείο, πριν γίνει το έγκλημα.
Συγκεκριμένα, όταν τους άνοιξε ο δικηγόρος και ανέβηκαν στο γραφείο, περίμεναν λίγο στον προθάλαμο πριν συναντηθούν μαζί του και με τον συνεργάτη του και ύστερα κάθισαν όλοι μαζί στην αίθουσα των συναντήσεων. Στην συνέχεια, ζήτησαν από τον 32χρονο να τους αφήσει μόνους και έπειτα από ολιγόλεπτη συνομιλία μαζί του, πυροβόλησαν τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο και έφυγαν.



news.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη