16 Οκτ 2017

Έπρεπε από το ίδιο βράδυ να σφυρίζει… στα τρένα!

Η ΚΕΔ όφειλε από το βράδυ του Σαββάτου να στείλει το μήνυμα, ότι το μπούλινγκ πλέον δεν περνάει και πως ο
διαιτητής που σφύριζε τα διπλά και τα φιλικά στου Ρέντη, τίθεται οριστικά στο περιθώριο!
Γράφει ο Άρης Ασβεστάς.

Όταν ο Κουτσιαύτης έδινε ανύπαρκτο πέναλτι στον Ολυμπιακό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και οι ερυθρόλευκοι «έκλεβαν» στο τέλος τον βαθμό, όλοι συμφωνήσαμε ότι ήταν ανθρώπινο λάθος. Καμία αντίρρηση ότι ο Αρτινός ρέφερι δεν είδε καλά…

Όμως τώρα φτάνει! Φτάνει με τα… ανθρώπινα λάθη! Ειδικά εκείνα τα ωραία ανθρώπινα, με οσμή 20ετίας!

Ο Άγγελος Ευαγγέλου, ο διαιτητής που –για όσους γνωρίζουν το χώρο της διαιτησίας- είναι ο διαιτητής που συνήθιζε να σφυρίζει τα διπλά και τα φιλικά που γίνονταν στου Ρέντη, δεν μπορεί και δεν δικαιούται να σταθεί ούτε μια μέρα ακόμη στη διαιτησία.
Πρέπει να τελειώσει οριστικά, διότι έκανε δύο «εγκλήματα» μέσα σε πέντε λεπτά! Ακόμα και αν δεχτούμε ότι ξεγελάστηκε από τον Φορτούνη και έδωσε το ανύπαρκτο πέναλτι στον Ολυμπιακό, δεν έχει την παραμικρή δικαιολογία για το πέναλτι-μαρς που δεν δίνει στο τέλος στον Πανιώνιο!

Είναι σαφές ότι το μπούλινγκ έπιασε τόπο. Μπορεί οι περισσότεροι να γελάνε με τις κραυγές του Ολυμπιακού, το κλάμα των στελεχών του, τις παραστάσεις στην ΚΕΔ και τις μυστικές συναντήσεις με εκπροσώπους της FIFA, αλλά εν τέλει, αυτό το μπούλινγκ αποδείχτηκε ότι λειτουργεί!

Και η ΚΕΔ του Περέιρα (που ίσως να παρασύρεται λίγο από τα αδικαιολόγητα ουρλιαχτά), του Τριτσώνη και του Κουκουλάκη, έχει ήδη υποπέσει σε σφάλμα που δεν ανακοίνωσε από το Σάββατο το βράδυ κιόλας, την παραπομπή του Ευαγγέλου και την τιμωρία του… επ’ αόριστο! Μέχρι τις επόμενες αξιολογήσεις δηλαδή, όπου θα πρέπει να τεθεί εκτός πινάκων!

Διότι μόνο έτσι θα σταλεί το μήνυμα ότι οι μαύρες εποχές έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί!

Έστω και τώρα, πρέπει να σταλεί το μήνυμα ότι το μπούλινγκ δεν θα περάσει! Και ότι ο Ευαγγέλου και οι κάθε μελλοντικοί επίδοξοι Ευαγγέλου, οφείλουν να γνωρίζουν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει αφήσει οριστικά πίσω του τα χρόνια της «εγκληματικής»! Οριστικά και αμετάκλητα!



 sdna.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη