11 Οκτ 2017

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ :«Δεν πρέπει να κάνουμε την χάρη στον κ. Τσίπρα να αλλάξει σκοπίμως την ατζέντα»

«Δεν πρέπει να κάνουμε την χάρη στον κ. Τσίπρα να αλλάξει σκοπίμως την ατζέντα», είπε
στον Αlpha 989 ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Αν ενδιαφερόταν για αυτούς τους ανθρώπους  θα έκανε μια τράπεζα όπου θα μάζευε όλες τις ενδιαφερόμενες πλευρές και την Εκκλησία μέσα, θα παίρναμε και τις αποφάσεις τις ευρωπαϊκές, θα φτιάχναμε ένα κοινή συναινέσει νομοσχέδιο και θα βοηθούσαμε στην ομαλή ένταξη αυτών των ανθρώπων. Τους ανθρώπους αυτούς ο κ Τσίπρας τους πέταξε στην αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

«Δεν υπήρξε καμία αλλαγή θέσεως της ΝΔ, αποφασίσαμε ομόφωνα στην σύσκεψη των τομεαρχών να καταθέσουμε την δική μας πρόταση, που είναι απολύτως σύμφωνη με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο», εξήγησε ο αντιπρόεδρος του κόμματος για την στάση της ΝΔ τονίζοντας ότι «η δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη την 12η Ιουλίου ήταν ότι σεβόμαστε τα ανθρώπινά τους δικαιώματα. Και αυτό ισχύει. Τότε όμως δεν υπήρχε νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο κατατέθηκε τον Σεπτέμβριο. Οι όροι και οι προϋποθέσεις οδήγησαν την ΝΔ στην κατάθεση δική της προτάσεως. Ο νόμος που ισχύει σήμερα και ρυθμίζει αυτά τα ζητήματα, έχει οριστεί από την κυβέρνηση της ΝΔ του Κ. Καραμανλή».


 Ο κος Γεωργιάδης είπε επίσης ότι «η ηλικία των 15 είναι πάρα πολύ βασική. Είναι ένα νομοσχέδιο που βασίζεται μόνο στην βούληση. Πρέπει να προηγείται ιατρική γνωμάτευση που πιστοποιεί ότι αυτός που το ζητάει, δεν θέλει να αποφύγει άλλα πράγματα».



Κληθείς να σχολιάσει την αφαίρεση του τομέα Άμυνας από τον ίδιο και την ανάθεσή του στον Β. Κικίλια, ο κος Γεωργιάδης είπε πως:


«Οι τομείς σε ένα κόμμα είναι εναλλασσόμενες θέσεις.
Επέστρεψα στα καθήκοντα που είχα πριν αναλάβω τα καθήκοντα του τομεάρχη Άμυνας»,
επισημαίνοντας ότι ο έτερος αντιπρόεδρος Κωστής Χατζηδάκης δεν έχει την ευθύνη κάποιου τομέα. 



«Ο Β. Κικίλιας είναι ένα πολύ άξιο στέλεχος της ΝΔ, έπρεπε να αναλάβει κι αυτός έναν τομέα, του έδωσα κι εγώ με την απολύτως καλή μου διάθεση «μπράβο» και «συγχαρητήρια» για τον τομέα Άμυνας, στον οποίο θα πάει πολύ καλά. Η δουλειά σε ένα κόμμα είναι συνολική», πρόσθεσε. 






Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη: www.alpha989.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη