26 Οκτ 2017

ΣΚΛΗΡΗ H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ..:""ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ""!!!

 ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΟΥΡΟΥΝ....ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΜΕΝΟ ΚΥΡA ΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ  ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΝΔ!!!

¨Ανακοινώθηκε από τη Βουλή η επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη με την οποία
την θέτει εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας από χθες το βράδυ ήταν ιδιαιτέρως εξοργισμένος με τη χτεσινή συμπεριφορά της κ. Παπακώστα στην ολομέλεια της Βουλής όπου η βουλευτής άφησε σαφέστατες αιχμές κατά του Αδωνι Γεωργιάδη στην κόντρα που είχε ο αντιπρόεδρος με τον υπουργό άμυνας Πάνου Καμμενο αλλά και λόγω της αρχικής πρόθεσης της να αποδεχθεί πρόσκληση του Πάνου Καμμένου να χειριστεί θέματα στο Υπουργείο και στη νομοτεχνική Επιτροπή που αφορούν ΑΜΕΑ και συντάξεις χηρείας.
Όλα ξεκίνησαν όταν η κ. Παπακώστα φωτογραφίζοντας την σφοδρή αντιπαράθεση του Αδωνι Γεωργιάδη με τον Πάνο Καμμένο ζήτησε από τον προεδρεύοντα να λαμβάνει μέτρα για τέτοιες συμπεριφορές λέγοντας χαρακτηριστικά : «οι κοκορομαχίες οι οποίες διεξάγονται στη Βουλή οι προσωπικές αναφορές, δεν περιποιούν τιμή. Ο Κανονισμός λέει ότι επί ασχέτων θεμάτων και επί θεμάτων τα οποία άπτονται επί προσωπικού ζητήματος -που δεν αφορούν, πιστέψτε με, κανέναν από εμάς, ούτε την ελληνική κοινωνία- θα πρέπει να τους ανακαλείτε στην τάξη, κύριε Πρόεδρε, ει δυνατόν να τους επιβάλλετε και τις δέουσες τιμές.
Εάν δεν μπορεί ο καθένας και η καθεμία από εμάς να αυτοσυγκρατηθεί, να επιβάλλετε τον Κανονισμό και να τον επιβάλλετε εκεί που πρέπει.»"



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη