15 Οκτ 2017

Θεοδωρικάκος: O Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έκανε εκλογές

Η ΝΔ δεν εχει ακροδεξιά στελέχη. Εχει όμως η κυβέρνηση λεει ο Τάκης Θεοδωρικάκος απαντώντας σε οσους υποστηρίζουν
πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εχει δεξιά ατζέντα που την επιβάλλει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ο Συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού και της Επικοινωνιακής ομάδας της ΝΔ μιλάει για όλους και για ολα στην Realnews και τον Γιώργο Σιαδήμα.
Τονίζει πως «ο Αλέξης Τσίπρας θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει εκλογές» και σημειώνει πως «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο,τι και να κάνει, είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της. Τη µια µε µετρήσεις αγνώστων εταιρειών, την άλλη προσπαθώντας να µας γυρίσουν πολλές δεκαετίες πίσω διχάζοντας τους Ελληνες. ∆εν θα τα καταφέρουν».
Υποστηρίζει πως δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συντριπτικό πλεονέκτημα έναντι του κ. Τσίπρα στο ποιος θεωρείται καλύτερος για πρωθυπουργός.
Αυτό το κρίσιμο δεδομένο, που υπάρχει για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, να προηγείται τόσο πολύ ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Πρωθυπουργού, οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές και οι πολυποίκιλοι υπάλληλοί τους, παριστάνουν ότι το ξεχνάνε.
Ό,τι και να κάνουν, οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται από τα μαλλιά της.
Και προσθέτει πως στην Ελλάδα δεν θα ψηφίσει ο κ. Ντάισεμπλουμ αλλά οι πολίτες του Κερατσινίου, των Αχαρνών, της Θεσσαλονίκης και καθε γωνιάς της ελληνικής επικρατείας, σημειώνει χαρακτηριστικά. Ξεκαθαρίζοντας πως οτι και να κανουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι μια κυβέρνηση που βουλιάζει και πιάνεται απο τα μαλλιά της.
Ακόμα επισημαίνει οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι πρόεδρος των μηχανισμών αλλά εκπροσωπεί μια νεα αντίληψη συμμετοχής των πολιτών στην πολιτική. Υπενθυμίζοντας πως αυτό ζήτησαν οι 400.000 που ψηφισαν στην εσωκομματική μάχη.
Ο κ. Θεοδωρικάκος χαρακτηρίζει  επιτακτική την ανάγκη  πολιτικής αλλαγής για να μπορέσει να ξεκινήσει η ανάπτυξη στην Ελλάδα και εκφράζει τη βεβαιότητά του για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές, ανεξάρτητα από το τι λένε οι δημοσκοπήσεις.
«Αυτό το κρίσιμο δεδομένο, που υπάρχει για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, να προηγείται τόσο πολύ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έναντι του πρωθυπουργού, οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές και οι πολυποίκιλοι υπάλληλοι τους παριστάνουν ότι το ξεχνάνε…
Η ΝΔ προσελκύει πολίτες από όλους τους πολιτικούς χώρους, με τις τεκμηριωμένες θετικές προτάσεις της στην οικονομία, στις αλλαγές στο κράτος, στην Παιδεία, στην ασφάλεια, παντού.
Γι’ αυτούς τους λόγους έχω τη βεβαιότητα για την νίκη της ΝΔ με μεγάλη διαφορά, στις επόμενες εκλογές.
Δεν υποτιμώ τους πολιτικούς αντιπάλους και κυρίως τον Αλέξη Τσιπρα – το ακριβώς αντίθετο – αλλά οι βασικές τάσεις στο εκλογικό σώμα είναι στέρεες υπέρ της ΝΔ».
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρθηκε ακόμα στις πρόσφατες αλλαγές στην επικοινωνιακή ομαδα της ΝΔ.
Η Μαρία Σπυράκη θα προσδώσει νέα δύναμη και σαφήνεια στο επικοινωνιακό πεδίο, όπου θα πρωταγωνιστήσει με επιτυχία μαζί με πολλά αξιόλογα νέα στελέχη που παρουσίασε ο πρόεδρος αλλά και μαζί με τους εμπειρότερους μαχητές της παράταξης λεει ενω οσον αφορά τον Βασίλη Κικίλια σημειώνει πως έκλεισε δημιουργικά τον κύκλο του ως εκπρόσωπος τύπου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη