11 Νοε 2017

Με αλλαγές η Ελλάδα στην ρεβάνς

Αρκετά διαφορετικά πρόσωπα σε όλες τις γραμμές ετοιμάζει ο Μίκαελ Σκίμπε, ενόψει του δεύτερου αγώνα μπαράζ της
Εθνικής κόντρα στην Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης». Βασικοί οι Τοροσίδης, Μανωλάς, θέση διεκδικεί ο Χριστοδουλόπουλος.
Η απογοητευτική εμφάνιση και η ήττα με 4-1 της Ελλάδας στο Ζάγκρεμπ αφήνει ελάχιστα περιθώρια πρόκρισης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ωστόσο πρόθεση όλων είναι στην ρεβάνς που θα γίνει αύριο (12/11, 21:45) να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένο πρόσωπο και να διεκδικηθεί κάθε πιθανότητα πρόκρισης.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Μίκαελ Σκίμπε προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα με τέσσερις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές να διεκδικούν φανέλα βασικού σε σχηματισμό 4-2-3-1.
Πρώτα από όλα, δεδομένη θεωρείται η παρουσία στην αρχική ενδεκάδα αφένός του Βασίλη Τοροσίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και του Κώστα Μανωλά ο οποίος εξέτισε την ποινή του.
Την ίδια ώρα, στο αριστερό άκρο της άμυνας Τζαβέλλας και Σταφυλίδης μάχονται για μία θέση, με τον άσο της Αλάνιασπορ να έχει μικρό προβάδισμα.
Στην μεσαία γραμμή και ειδικότερα στις θέσεις των εξτρέμ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης» στην δεξιά πλευρά, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας και Τάσος Μπακασέτας είναι οι επικρατέστεροι να βρεθούν στην αριστερή πτέρυγα.
Ο Ζέκα θα μετατοπιστεί στον άξονα του κέντρου εκεί όπου είναι ακόμα ανοικτό το ποιος θα συνεπικουρεί μαζί του, με τους Τζιόλη, Ταχτσίδη και Σάμαρη να είναι τα φαβορί, χωρίς πάντως να αποκλείεται η μεγάλη έκπληξη με την παρουσία του Κουρμπέλη.
Τέλος, αμετάβλητο αναμένεται να μείνει το επιθετικό δίδυμο, όπου οι Φορτούνης και Μήτρογλου θα αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την «γαλανόλευκη», με τον μέσο του Ολυμπιακού να κινείται πίσω από τον στράικερ της Μαρσέιγ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη