2 Νοε 2017

ΣΕΡΡΕΣ: Το φάκελο υποψηφιότητας του συνδυασμού του για το ΕΒΕΣ κατέθεσε ο Β.Καλαϊτζίδης

Το κατώφλι του Επιμελητηρίου Σερρών συνοδευόμενος από συνεργάτες και υποψηφίους του συνδυασμού του πέρασε
σήμερα το μεσημέρι ο επικεφαλής της παράταξης ΕΠΙΜΕΛΕΙΣ ΣΕΡΡΕΣ Βασίλης Καλαϊτζίδης, καταθέτοντας τον συνδυασμό του για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη διεκδίκηση της Προεδρίας του Επιμελητηρίου Σερρών. « Πρόκειται για μια νέα προσπάθεια, για 68 υποψηφίους συν τον επικεφαλής , το 90% συμμετέχουν για πρώτη φορά, πρόκειται για νέους στην πλειοψηφία επιχειρηματίες καταξιωμένους, δε γνωρίζω που ανήκουν πολιτικά, τα κριτήρια ήταν η κοινωνική και επαγγελματική τους προσφορά» είπε ο επικεφαλής του συνδυασμού Βασίλης Καλαϊτζίδης, τονίζοντας πως συνολικά υπάρχουν 11 υποψηφιότητες γυναικών. Συμπλήρωσε ότι moto του είναι πως μέσα από τις παρέες γράφονται ιστορίες. «Είμαστε διατεθειμένοι να δουλέψουμε να προσφέρουμε και να αλλάξουμε πολλά» είπε χαρακτηριστικά.
Σχετικά με τον αριθμό των υποψηφίων είπε πως είναι υπέρ της άποψης ότι και ο αριθμός 68 είναι υπερβολικός, διότι πάντοτε ήταν υπέρ της σύνθεσης ενός μοντέλου και ομάδων που να μπορεί να είναι ελεγχόμενο, τονίζοντας πως από τους 68 και οι 68 έχουν τις ίδιες πιθανότητες να εκλεγούν.
«Επιδιώξαμε να υπάρχει και επαγγελματική και γεωγραφική κατανομή, είναι πολλή προσεγμένη , πολλή μελετημένη, ήμασταν έτοιμη εδώ και μια εβδομάδα» είπε ο κ. Καλαϊτζίδης συμπληρώνοντας πως πρόκειται για πολύ σοβαρές υποψηφιότητες «νιώθω υπερήφανος και συγκινημένος που με εμπιστεύτηκαν και εμένα προσωπικά, που ταυτίστηκαν με τις προτάσεις μας και με την προσπάθεια και να είναι σίγουροι οι Σερραίοι επαγγελματίες και επιχειρηματίες ότι θα αλλάξουμε πολλά σε αυτό τον τόπο. Τέλος δήλωσε πάρα πολύ αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της κάλπης στις εκλογές του Δεκεμβρίου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη