16 Δεκ 2017

Σπέρνουν τον τρόμο οι λησταρχίνες… σπέρματος!

Τα κρούσματα βιασμών ανδρών δεν είναι λίγα στη
Νότια Αφρική από μια ομάδα γυναικών που ονομάζονται «λησταρχίνες σπέρματος» στην περιοχή Limpopo. Ένα από τα πολλά περιστατικά ήταν και ενός 25χρονου άτυχου ανδρός που έπεσε θύμα βιασμού από δύο γυναίκες.

Σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας ήρθε σε επαφή με τις δύο γυναίκες όταν τον μάζεψαν από οτοστόπ που έκανε στην επαρχία. Στη συνέχεια έστρεψαν ένα όπλο προς το μέρος του και τον ανάγκασαν να πιει μια ουσία πριν τον βιάσουν. Αφού τέλειωσαν τη δουλειά τους τον πέταξαν στο δρόμο στην πόλη Tzaneen.

Αυτή τη στιγμή ο άνδρας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

«Μετά τη δοκιμασία του συνέχισαν να οδηγούν και τον πέταξαν σε απομονωμένη περιοχή κοντά στο Tzaneen CBD. Εκεί πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία», δήλωσε ο υπολοχαχός Moatshe Ngoepe.

Ένας άλλος άνδρας υποστήριξε ότι έπεσε θύμα επανειλλημένου βιασμού στον Μάιο από μια συμμορία τριών γυναικών για τρεις μέρες. Ο 23χρονος ήρθε σε επαφή μαζί τους μέσα σε ένα ταξί όπου του έδωσαν μια άγνωστη ουσία που τον έκανε να χάσει τις αισθήσεις του. Όταν ξύπνησε ήταν σε ένα δωμάτιο με μόνο κρεβάτι. Όπως ανέφερε καθώς τον βίαζαν τον ανάγκαζαν να πίνει ενεργειακά ποτά.

Τον Ιούλιο ένας δάσκαλος απήχθη όταν τρεις γυναίκες προσφέρθηκαν να τον μεταφέρουν στον προορισμό του ενώ περίμενε λεωφορείο στη Ζιμπάμπουε.

Ένας ακόμα δάσκαλος βιάστηκε τον Φεβρουάριο ομαδικά από 4 γυναίκες τον στο Bulawayo.

Το 2011 τρεις γυναίκες βρέθηκαν μετά από έλεγχο των αρχών να έχουν 31 προφυλακτικά γεμάτα σπέρμα.





paraskhnio.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη