16 Δεκ 2017

Πήρε… σκούπα ο Ουζουνίδης, φεύγει και ο Ρέις

Ο Κουτρουμπής, ο Ρέις και οι υπόλοιποι.
Ξεκίνησαν για τα καλά οι εκκαθαρίσεις στον Παναθηναϊκό, οι οποίες είχαν προαναγγελθεί εδώ και λίγο καιρό. Ο Έλληνας στόπερ δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και ενημερώθηκε για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ενώ του δόθηκε και ολιγοήμερη άδεια. Πιθανόν για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς πρόκειται να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, αφού κρίνεται ότι η σχέση απόδοσης-κόστους δεν είναι θετική για το «τριφύλλι».

Παράλληλα, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη», παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει προσεχώς και ο Νούνο Ρέις. Επιφυλάξεις για το αν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ο Πορτογάλος υπήρχαν εδώ και καιρό, ενώ το περασμένο καλοκαίρι «έπαιξε» αρκετά το σενάριο να λυθεί το συμβόλαιό του. Τελικά, πήρε δεύτερη ευκαιρία, αλλά δεν την… άρπαξε ο 26χρονος μέσος, ο οποίος στο πρόσφατο ματς με τον Πανιώνιο έδωσε στο πιάτο το γκολ στους «κυανέρυθρους». Ωστόσο, δεν πρόκειται να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μετά τον Ιανουάριο και θα δει την πόρτα της εξόδου. Εξ ου και ο αποκλεισμός του από την αποστολή του κυριακάτικου ματς (17/12, 19:30) στην Ξάνθη.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσουν στην ομάδα μόνο όσοι μπορούν να προσφέρουν, καθώς το μπάτζετ αναμένεται να μειωθεί κι άλλο για να αναπνεύσει ο σύλλογος. Πάντως, αυτές οι εκκαθαρίσεις δεν έχουν να κάνουν με τους παίκτες που πρόκειται να πουληθούν. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν οι Μολέδο και Χουλτ, που φυσικά και κρίνονται επαρκείς, αλλά θα παραχωρηθούν για να υπάρξουν έσοδα ώστε να «βγει» η σεζόν.






sport-fm.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη