15 Δεκ 2017

Έδιωξε βασικό παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να διώξει από το δυναμικό του τον
Γιώργο Κουτρουμπή, με τις δυο πλευρές να φτάνουν σε συμφωνία για αυτό αργά το βράδυ της Πέμπτης.Η «ΠΡΑΣΙΝΗ» και το Leoforos.gr σας είχαν ενημερώσει από τη Δευτέρα πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν διατεθειμένος να πάρει… σκούπα στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός είχε πάρει τις αποφάσεις του, μετά κι από όσα είδε στο παιχνίδι της Τούμπας, για το ποιοι είναι οι παίκτες που θα πρέπει να μείνουν και να παλέψουν μαζί του ως το τέλος για να κρατήσουν «όρθιο» το «τριφύλλι». Πέρα από τους ποδοσφαιριστές, δηλαδή, που μπορεί να φέρουν χρήματα με πωλήσεις τους τον Γενάρη, υπήρχαν και παίκτες  που ο 49χρονος τεχνικός θεωρούσε πως δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν το πλάνο που θέλει, για να δημιουργήσει ένα γκρουπ, έστω και μικρό 17-18 παικτών, που θα παίζει… με το μαχαίρι στα δόντια σε κάθε ματς έτσι ώστε να πάρουν οι «πράσινοι» τα αποτελέσματα που θέλουν και να μην έχουν άλλου είδους, αγωνιστικά και βαθμολογικά, προβλήματα.
Φαίνεται πως στην κατηγορία των παικτών που δεν ήταν στις προτιμήσεις του Μαρίνου Ουζουνίδη, ήταν και ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 27χρονος στόπερ φαινόταν πως δεν είχε πολύ μέλλον στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που παρά τις όποιες απουσίες δεν ήταν η πρώτη επιλογή για το τεχνικό τιμ. Έτσι, μετά από 4,5 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, καθώς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013, έχοντας 158 συμμετοχές, 2 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις και όντας μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο του 2014, ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν θα είναι πλέον στέλεχος του ρόστερ του «τριφυλλιού».
Συγκεκριμένα, την Πέμπτη η πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Κουτρουμπή πως επιθυμεί να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με ανθρώπους του κλαμπ, του προτάθηκε να πάρει τα δεδουλευμένα του και να υπογράψει τη λύση της συνεργασίας του, για να μείνει ελεύθερος κι ενόψει του Ιανουαρίου έτσι ώστε να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Το κλίμα στη συνάντηση των δυο πλευρών ήταν θετικό σε γενικές γραμμές και σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της αποδέσμευσης του Έλληνα στόπερ, με υπογραφές και ανακοινώσεις…leoforos.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη