ΠΑΟΚ: Nτέρμπι, μεταγραφές και νέα Τούμπα – Ο Ιβάν έρχεται και τα βάζει στο τραπέζι

7 Δεκ 2017

Από την αρχή της σεζόν ο Ιβάν Σαββίδης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα έδινε το παρών στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όσο ο κόσμος
της ομάδας δεν είχε τη δυνατότητα να βρίσκεται στις κερκίδες της Τούμπας. Ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου παρακολουθούσε τα παιχνίδια εξ’ αποστάσεως, πλέον όμως έφτασε η ώρα να πάρει κι αυτός τη θέση του στη σουίτα, όπως και οι φίλοι του Δικεφάλου στην κερκίδα.
Ο ομογενής επιχειρηματίας σχεδιάζει να δει από κοντά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, όμως η έλευση του δεν θα έχει μόνο αυτό τον σκοπό. Τον πρόεδρο της ‘ασπρόμαυρης» ΠΑΕ περιμένουν και δύο σημαντικές συσκέψεις.
Η πρώτη αφορά στο θέμα της «Νέας Τούμπας». Ο Ιβάν Σαββίδης θα ενημερωθεί για όλες τις κινήσεις που έχουν γίνει (διαπραγμάτευση με την διοίκηση του Καυτανζογλείου για την μετακόμιση από τη νέα σεζόν και διάφορα γραφειοκρατικά θέματα) και θα καθορίσει το πώς θα κινηθεί ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής.
Επιπλέον, είναι πιθανό να καθορίσει το πλάνο των ταξιδιών που θα γίνουν από τιμ ανθρώπων της ΠΑΕ με επικεφαλής τον γιο του, Γιώργο, προκειμένου να εξεταστούν από κοντά σύγχρονα γήπεδα που θα προσφέρουν όλη την τεχνογνωσία για να καθοριστεί το τελικό πλάνο της Νέας Τούμπας.
Η άλλη πολύ σημαντική σύσκεψη θα αφορά τα καθαρά αγωνιστικά και θα γίνει παρουσία του Λούμπος Μίχελ και του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στη διάρκειά της θα αναλυθούν όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα (υπόθεση Λέοβατς, για παράδειγμα, που σήμερα αναμένεται να απολογηθεί και να τιμωρηθεί) και θα ανοίξει η συζήτηση για μεταγραφικές κινήσεις (αποχωρήσεις, πιθανές πωλήσεις, μεταγραφές).
Στον ΠΑΟΚ γίνεται ήδη αναζήτηση για αριστερό μπακ, στόπερ (στο πιθανό ενδεχόμενο αποχώρησης του Σαμπράνο τον Ιανουάριο) και φορ (αν τελικά έρθει μεγάλη πρόταση και πουληθεί ο Πρίγιοβιτς).Filathlos.gr
Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη