24 Ιαν 2018

Ένωση Κεντρώων: ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ δίνουν το όνομα-Κλείνει την καριέρα του ο Τσίπρας

Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την άποψη ότι «Παγιώνεται η αντίληψη ότι ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν στην
παράδοση του όρου Μακεδονία και συγκεκριμένα συγκατατίθενται στο «Νova Macedonia»» και σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή της ότι «θεωρεί τη συμμαχία αυτή γραμμή μειοδοσίας και ασέβειας για τους 500.000 Μακεδόνες που πήραν μέρος στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης».
Σύμφωνα με την ΕΚ «όταν στις 4 Φεβρουαρίου, έρθει το ηχηρότερο ράπισμα του συλλαλητηρίου της Αθήνας, τότε θέλουμε να δούμε τι θα κάνουν τα κανάλια, τα “παπαγαλάκια” τους και οι όποιοι εντολοδόχοι δημοσιογράφοι που δίνουν τα ρέστα τους, για να δώσουμε το όνομα στους Σκοπιανούς, αδιαφορώντας για όλες τις συνέπειες».
Την άποψή ότι «ο κ. Τσίπρας κλείνει την 3η αξιολόγηση αλλά κλείνει και την καριέρα του» εκφράζει επίσης η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζοντας ότι «τα παραχωρεί κυριολεκτικά όλα. Πλειστηριασμούς, φοροαπαλλαγές, επιδόματα, πετσόκομμα συντάξεων».
Η Ένωση Κεντρώων αναρωτιέται «τί νίκη είναι αυτή να κλείνει μία αξιολόγηση πίνοντας το αίμα μίας ολόκληρης κοινωνίας;». «Συγχαρητήρια Αλέξη, γράφεις ιστορία» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη