20 Ιαν 2018

Εξέλιξη-σοκ: Αναγνωρίστηκαν τα δύο πρόσωπα που εκβίαζαν την Ειρήνη Λαγούδη

Οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη καθώς ο εισαγγελέας τους τον επέστρεψε ζητώντας πρόσθετες διευκρινίσεις, με
αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων. Αυτό σημαίνει ότι οι αστυνομικοί θα ξανακαλέσουν για καταθέσεις τα κοντινά πρόσωπα της άτυχης γυναίκας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, μάρτυρες οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Μια γυναίκα έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα:

«Εκείνο το Σάββατο την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην αστυνομία γιατί φοβάμαι».

Τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Άρα θα έπρεπε να βρίσκεται στην παράλια της Μυρτιάς το πολύ σε πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα όμως το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία. Σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών. Ποιοι ήταν στα δυο αυτοκίνητα που την ακολουθούσαν;

Τα δυο πρόσωπα (με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα) έχουν αναγνωρισθεί σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις. Με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές καθώς η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ. Την εκβίαζαν για να μη δώσουν τα λεφτά ή ζητούσαν περισσότερα;

Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης θα πάνε στο Αγρίνιο για να εξετάσουν το αυτοκίνητό της άτυχης γυναίκας.
Και άλλος την είδε πριν βρεθεί νεκρή

Τις τελευταίες μαρτυρίες ψαράδων, που ανέφεραν ότι η 44χρονη έφτασε μαζί με δύο άγνωστους άνδρες στην παραλία του Λούρου και ακολούθησε καβγάς, έρχεται να συμπληρώσει ακόμα ένας κάτοικος της περιοχής.

«Το Σαββάτο των Φώτων ήμουν στο χωριό γιατί μένω στην Αθήνα. Από τις 16.00 μέχρι τις 16.45 επειδή έφευγε ο αδερφός μου να πάει στα χωράφια, το αυτοκίνητο της εκλειπούσας πέρασε από το χωριό. Πέρασα ακριβώς μπροστά μου. Γύρισα και το κοίταξα! Θυμάμαι πάρα πολύ καλά τα αρχικά της πίσω πινακίδας.

Επειδή εκείνη τη Δευτέρα μίλησα με τον αδερφό μου, τον πήρα τηλέφωνο γιατί είχα επιστρέψει στην Αθήνα και τον ρώτησα τι ώρα ακριβώς έφευγε τη συγκεκριμένη μέρα, το Σαββάτο, για τα χωράφια. Μου λέει περίπου 5 παρά ήταν η ώρα», είπε ο κάτοικος της περιοχής στο Live News.
«Βρέθηκε δεμένη με χειροπέδες»

Ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένειά της αποκαλύπτει πως η αδικοχαμένη μητέρα ήταν δεμένη με πλαστικές χειροπέδες σε «στάση προσευχής» μέσα στο αυτοκίνητό της όπου βρέθηκε απανθρακωμένη.

Μιλώντας στην Espresso ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ανέφερε πως τα χέρια της Ειρήνης Λαγούδη ήταν δεμένα με tire ups που χρησιμοποιούνται για το δέσιμο των καλωδίων. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τα χέρια της ήταν μπροστά στο στήθος της και ότι ενδεχομένως δεν βρέθηκαν σημάδια στους καρπούς της, είτε επειδή το θύμα έφερε εγκαύματα, είτε γιατί φορούσε μακριά μανίκια.

«Βρήκα στον τόπο του εγκλήματος κάτι πλαστικές χειροπέδες. Κοιτάζοντας και τις φωτογραφίες που ελήφθησαν από το θύμα, συμπεραίνω ότι ήταν δεμένη και σε στάση προσευχής» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι ο θάνατός της οφείλεται σε δολοφονική ενέργεια.

Στο μεταξύ, μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων κατέθεσαν οι νομικοί εκπρόσωποι της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, όπως δήλωσε ο Κώστας Ζώης δικηγόρος συνεργάτης του Βασίλη Ταουξή.

«Η σχηματισθείσα μέχρι την Τετάρτη δικογραφία διαβιβάστηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ο οποίος επέστρεψε πίσω την συγκεκριμένη δικογραφία στην αστυνομία για περαιτέρω διερεύνηση και έχουν ζητηθεί από τον Εισαγγελέα επιπλέον στοιχεία. Επίσης κατατέθηκε από τους νομικούς εκπροσώπους της οικογένειας Λαγούδη μήνυση για ανθρωποκτονία από δόλο, από πρόθεση και οποιοδήποτε άλλο σχετικό αδίκημα προκύψει κατά αγνώστων δραστών» αναφέρει στο agriniosite.gr κ.Ζώης.

Επίσης εκτός από την αστυνομία, τις έρευνες συνεχίζει και ο ιδιωτικός ερευνητής Κώστας Σπύρου, ο οποίος υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή το σενάριο της δολοφονίας. Μάλιστα σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι η 44χρονη είχε δεμένα τα χέρια της με πλαστικές χειροπέδες ενώ εγκαύματα φέρει στα χέρια της. Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι η 44χρονη δολοφονήθηκε και περιμένει με αγωνία για να μάθει με τις τοξικολογικές εξετάσεις, ανέφερε ο κ. Ζωής.








 .mononews.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη