25 Ιαν 2018

ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ δεν μπορει να κανουν χωριο....ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! Άλλα λέει ο Θεοδωράκης και άλλα η Γεννηματά...

  Χθες ο Σταύρος Θεοδωράκης δήλωσε ότι "προτίθεται να ψηφίσει στη Βουλή σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, που θα
περιέχει τον όρο Μακεδονία, εφόσον το πακέτο της συμφωνίας είναι επωφελές για τη χώρα μας" και έσπευσε να συμπληρώσει ότι "θα κάνει την επιλογή αυτή
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από τη στάση που θα τηρήσουν οι ΑΝΕΛ του Π. Καμμένου".
Με απλά λόγια, είναι αυτά που ισχυρίζεται σύσσωμη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με επανειλλημμένες δηλώσεις ότι δηλαδη δεν είναι θέμα των κομμάτων, προφανώς και αυτών που συναπαρτίζουν την Κυβέρνηση, αλλά μόνο των Βουλευτών!

Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε εσπευσμένα "ατυπη¨ενημέρωση που λέει κατά λέξη:
"Τέλος καθιστά σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι κανείς δεν μπορεί να προεξοφλεί την τελική μας στάση η οποία θα καθοριστεί με αίσθημα πατριωτικής ευθύνης και όχι μικροκομματικές σκοπιμότητες, αξιολογώντας στο σύνολο της την τελική KYBEΡNHTIKH ΠΡΟΤΑΣΗ, αν και όταν αυτή διατυπωθεί επισήμως".

Με απλά λόγια, ότι οποιαδήποτε πρόταση πρέπει να είναι ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ, δηλαδή να συμφωνούν σ' αυτήν και οι δύο κυβερνητικοί εταίροι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, όπως υποστήριξε με ανακοίνωσή του πριν μερικές μέρες και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ποια είναι, τελικά, η θέση του Κινήματος Αλλαγής, γιατί μάλλον υπάρχει μπέρδεμα, αν όχι ευθεία σύγκρουση μεταξύ των δύο απόψεων;
Giorgos Floridis






 fonaklas.blogspot.gr
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη