21 Φεβ 2018

Λαμία: Σε δίκη 55χρονος για παρενόχληση ανήλικου

Στην απολογία του, ο 55χρονος αμφισβήτησε το κατηγορητήριο και ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν την
αθωότητά τουΑρνήθηκε τα πάντα ο 55χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, μετά την καταγγελία ενός 15χρονου μαθητή ότι του έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε μια δημόσια τουαλέτα στην περιοχή της Πελασγίας του δήμου Στυλίδας και αφέθηκε ελεύθερος, αφού όμως ορίστηκε η δίκη του για τις 24 Μαΐου.
Ο 55χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λαμίας, μετά την άσκηση δίωξης από την εισαγγελέα με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικου. Στην απολογία του, αμφισβήτησε το κατηγορητήριο και ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν στοιχεία που θα αποδείξουν την αθωότητά του. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ορίστηκε δικάσιμος και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος.

Ο ανήλικος είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς του τμήματος Στυλίδας μαζί με τη μητέρα του ότι ο κατηγορούμενος που ήταν μεθυσμένος το ακολούθησε στην τουλαλέτα ενώ είχε απομακρυνθεί από τους συνομήλικούς του και άρχισε να του επιδεικνύει τα απόκρυφά του. Όμως, το αγόρι τράπηκε σε φυγή, πριν προλάβει να το πλησιάσει.Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 15χρονος έχει πέσει και άλλη φορά θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από συγχωριανό του σε βάρος του οποίου εκκρεμεί μήνυση.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη