22 Φεβ 2018

«Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ευθέως ως ενορχηστρωτή της πιο άθλιας πλεκτάνης»

«Μου είναι δύσκολο να αποδεχθώ ότι ο πρωθυπουργός, με πρακτικές αρχισυμμορίτη, ανέλαβε αυτή την βδελυρή και
απαράδεκτη εκστρατεία, στήνοντας μια πλεκτάνη σε βάρος σχεδόν του συνόλου του αντιπολιτευόμενου πολιτικού κόσμου, γιατί δεν αντέχει να σηκώσει το βάρος της αποτυχίας του, γιατί θέλει να παραπλανήσει την κοινή γνώμη και σε ό,τι με αφορά, γιατί η σθεναρή και ηχηρή τρία χρόνια τώρα αντιπολιτευτική μου φωνή του κάνει ζημιά» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΣΥ και πρώην υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέας Λοβέρδος.
Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο πρόσθεσε: «Εφόσον όμως το τόλμησε αυτό, τον προειδοποιώ και του υπογραμμίζω τη φωνή μου έτσι όπως έχω διαμορφώσει το πολιτικό μου σκεπτικό, το πιστεύω μου, τις απόψεις μου και την πρακτική μου ως κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΣΥ , τη φωνή που στάθηκε απέναντί του σε όλα τα θέματα αυτή την τριετία, έντιμα με υπευθυνότητα αλλά σκληρά, για το δημοψήφισμα, το τρίτο μνημόνιο, τις εξεταστικές επιτροπές, τις τηλεοπτικές άδειες, τα σκάνδαλα της Σαουδικής Αραβίας, το ναυάγιο της επίσκεψης Ερντογάν και σε όλα γενικά τα θέματα που αντιμετωπίσαμε, τη δική μου φωνή είναι ελάχιστος για να μπορέσει να την φιμώσει».
«Δεν θα υπάρξει έλεος, δεν θα υπάρξει οίκτος, ούτε θα δοθεί συγγνώμη στους πολιτικούς μελλοθανάτους και τους συνεργάτες τους, στα πολιτικά ζόμπι που παραπαίουν καθοδόν προς τις χωματερές της Ιστορίας» είπε ο κ. Λοβέρδος.
Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για «σειρά ψεμάτων»: ότι συναντιόταν με τον κ. Φρουζή από το 2009, ενώ τον γνώρισε, όπως είπε, μετά την εκλογή του ως προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακοβιομηχανιών το 2012, ότι είχε συναλλαγές με εταιρείες, ενώ το μόνο που τον συνδέει με τις πολυεθνικές εταιρίες ήταν καταγγελίες εναντίον του και εξώδικα, ότι ήταν σύμβουλοί του οι κ.κ. Μανίας και Μανιαδάκης το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά, και ότι μείωσε μεν τις τιμές των φαρμάκων αλλά έκανε εξαιρέσεις στη Novartis, τα οποίο χαρακτήρισε «ωκεάνια ψέματα και αθλιότητες».
Ζήτησε η Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης «να βγάλει την κουκούλα από τους προστατευόμενους μάρτυρες» και τόνισε ότι στην υπόθεση «παραβιάστηκαν συλλήβδην σύνταγμα και νόμοι, παραβιάστηκαν τα πάντα. Όλα αυτά τα ψέματα και επί της ουσίας και νομικά, μόνο για τον κάλαθο των αχρήστων είναι» υποστήριξε.
Ο πρώην υπουργός είπε ότι αύριο θα καταθέσει μήνυση κατά των τριών κουκουλοφόρων και παντός υπευθύνου ηθικού αυτουργού, και στη συνέχεια θα υποβάλει μηνύσεις κατά και άλλων φυσικών και ηθικών αυτουργών, και τέλος αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση. Επίσης είπε, ότι θα ζητήσει από την εισαγγελέα Διαφθοράς να ανοίξουν οι λογαριασμοί του, και πρόσθεσε ότι θα αφιερώσει ένα κομμάτι από την ημερήσια δραστηριότητά του, «ώστε να πληρώσει κάθε συμμορίτης το τίμημα των εγκλημάτων του».
Καταλήγοντας ο κ. Λοβέρδος τόνισε: «Κατηγορώ τον πρωθυπουργό ευθέως ως ενορχηστρωτή της πιο άθλιας πλεκτάνης, που την είχε προαναγγείλει εδώ και μήνες τώρα, με πάρα πολλές δημόσιες παρεμβάσεις του. Κατηγορώ τους μπράβους και τα πληρωμένα πιστόλια του ανθρώπου αυτού που παρανόμως χρησιμοποιούσαν το περιεχόμενο μιας δικογραφίας και προδίκαζαν την εξέλιξη». Σημείωσε δε, ότι "αυτή η υπόθεση δεν είναι απλή πληγή, είναι κυλώνειο άγος για την πατρίδα μας" και πρόσθεσε ότι «σε αυτή την υπόθεση, μια είναι η τελική κρίση και ένα το τελικό συμπέρασμα: Κουκουλοφόροι κελεύουν, Τσίπρας ομιλεί»..






newsbeast.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη