13 Φεβ 2018

“Βούλα Πατουλίδου: ο δήμαρχος παραπαίει και είναι θλιβερό”

Η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου σχολίασε με δήλωσή της τα λεγόμενα του δημάρχου Θεσσαλονίκης στη χθεσινή συνεδρίαση του
Δημοτικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της αναφέρει:
“Η πολιτική γύμνια και απομόνωσή οδηγεί στον αυτοεξευτελισμό. Είναι προσωπική επιλογή. Είναι όμως ανεπίτρεπτο ένας δημόσιος λειτουργός να καλύπτει την γύμνια του με το πέπλο της αυτοπροβολής με κάθε θυσία, ακόμα και αυτής των εθνικών συμφερόντων. Δεν εξηγείται αλλιώς το συνεχιζόμενο παραλήρημα ενός ανθρώπου-διαμορφωτή πολιτικών σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας. Ο κ. Μπουτάρης παραπαίει και είναι θλιβερό. Αφού όμως το αποφάσισε ας συνεχίσει τον κατήφορο μόνος του χωρίς να παρασέρνει και τον θεσμό του Δημάρχου της Θεσσαλονίκης.
Αν θέλει να είναι ο σταρ της πόλης και των New York Times, να αποποιηθεί του τίτλου του Δημάρχου. Τα εκατομμύρια πολιτών της Μακεδονίας αισθάνονται προσβεβλημένοι και εν τέλει αρχίζουν να ανησυχούν για τους σκοπούς που εξυπηρετεί. Πέρα από αυτές τις εξηγήσεις άλλη δε μπορεί να δοθεί για να δικαιολογήσει την συγχυτικές απόψεις του περί “μακεδονικής ονοματολογίας”.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη