8 Φεβ 2018

Τσικνοπέμπτη με συννεφιά – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα αναπτυχθούν την Πέμπτη (8/2) με αποτέλεσμα τοπικές βροχές να σημειωθούν στα
βορειοδυτικά και το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
H θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά με σταδιακή βελτίωση και η θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη, τοπικές νεφώσεις και το θερμόμετρο από 7 έως 16 βαθμούς.
Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια και χιόνι στα ορεινά, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 5 έως 16 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρη συννεφιά και ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.
Στα Κύθηρα, τοπικές νεφώσεις και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.
Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 18 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, νεφώσεις κατά περιόδους με τοπικές βροχές, άνεμοι νοτίων διευθύνσεων 5 με 7 και σταδιακά δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.
Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ήλιος με παροδική συννεφιά και ο υδράργυρος από 5 έως 17 βαθμούς.
Στην Αττική, ηλιοφάνεια με λίγα σύννεφα, άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη