20 Μαρ 2018

Διαγραφή της Παπαγγελή από τη ΝΔ για την προσβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ

Η Έλλη Παπαγγελή δεν γλίτωσε τη διαγραφή της από μέλος της Νέας Δημοκρατίας για τα όσα είπε χθες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, παρά την απολογητική της διάθεση σήμερα το
πρωί.

Πιο συγκεκριμένα με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής:


«Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγγελή.

Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».
Αφίσα τρολιά της Πανσπουδαστικής από τις φοιτητικές εκλογές του 2016

Αφορμή στάθηκε μια δημοσίευση που έκανε στο instagram σχετικά με το με διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου που ανέφερε πως «Αν τιμωρηθούμε, δεν... πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή σχολίασε: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».

Σημειώνεται ότι η Έλλη Παπαγγελή έσβησε τη σχετική της δημοσίευση.


Μετά από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, η κυρία Παπαγγελή επανήλθε στο facebook και έγραψε τα ακόλουθα:

«ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ:

Όταν είδα ανθρώπους για μια ομάδα να αρνούνται να υπηρετήσουν τη χώρα μας σε περίπτωση επιστράτευσης, το θεώρησα απαράδεκτο.

Η ανάρτηση μου φυσικά δεν τα <<βάζει>> με κανέναν από όλους τους αγνούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, και κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας.

Στηλιτεύει μόνο τους λίγους ανεγκέφαλους που θεωρούν πως η ομάδα τους είναι πιο σημαντική από τη Πατρίδα μας.

Την Θεσσαλονίκη την λατρεύω, γνωστή άλλωστε και η θέση μου για την ονομασία των Σκοπίων. Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική.

Όσο για τον οχετό ορισμένων σχολιαστών που επίτηδες παρερμήνευσαν ένα χιουμοριστικό post στο instagram, δεν μου προξενεί καμία εντύπωση.

Είναι θέμα παιδείας και κουλτούρας».

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...



Κάποιοι ηλίθιοι κατηγορούν ορισμένους βορειοελλαδίτες που υπερβάλουν καμιά φορά για τα αθλητικά και την ηγεμονία του κέντρου ("Αθήνα"), ότι .....
"θέλουν το διαχωρισμό της Ελλάδας στα δύο;". Σωστά κατηγορούν όσους μπερδεύουν τη μπάλα με την πατρίδα.
Κάποιοι ακόμη πιο ηλίθιοι όμως, διαχωρίζουν με πολύ χειρότερο τρόπο την Ελλάδα σε Έλληνες και "Βούλγαρους".
Όταν το 2018, με αυτά τα εθνικά προβλήματα και την πατρίδα μας να βάλλεται από παντού, κάποιος είναι τόσο ΗΛΙΘΙΟΣ να μιλάει ακόμη (!) για "Βούλγαρους" και "Βουλγαρικά στρατόπεδα", εννοείται ότι επιλαμβάνεται αυτεπαγγέλτως η δικαιοσύνη και τον ΤΣΑΚΙΖΕΙ στη βαρύτερη ποινή.
Η διαγραφή της από ένα κόμμα, δεν είναι ποινή. Ετσι κι αλλιώς, δεν είχε καμιά αξιοζήλευτη καριέρα, την ήξεραν ελάχιστοι και έτσι η διαγραφή δεν θα την τσούξει. Αυτό που τσούζει είναι η ΦΥΛΑΚΗ. Σε τέτοια ρητορική μίσους, το 2018, αξίζει μόνο φυλακή. 
Πολιτικός που το 2018 αποκαλεί Βούλγαρους τους βορειοελλαδίτες, με αφορμή μια γελοία προβοκάτσια ανώνυμου σε ένα site στο διαδίκτυο (ο καθένας μπορεί να κάνει όποια γελοία ψηφοφορία θέλει) πρέπει να πηγαίνει στη ΦΥΛΑΚΗ. Τίποτε άλλο δεν είναι δικαιοσύνη.
Η κυρία Παπαγγελή, βασιζόμενη σε μια ΨΕΥΔΗ "ΕΙΔΗΣΗ" (κάποιος πονηρός, που ΔΕΝ προέρχεται από την οικογένεια του ΠΑΟΚ (αν προερχόταν θα το ξέραμε) έκανε μια ανώνυμη γελοία ψηφοφορία, την οποία διακινούν μερικοί από τους χιλιάδες αφελείς που ξημεροβραδιάζονται στο facebook γράφοντας μαλακίες), έγραψε αυτό που βλέπετε στη φωτο και που θα πρέπει να αρχίσει πλέον να αντιμετωπίζεται ΣΟΒΑΡΑ, με ΣΟΒΑΡΕΣ ποινές. Ξαναλέω:  Σε τέτοιο παραλήρημα μίσους, περί Βουλγαρικών στρατοπέδων, το 2018, αξίζει μόνο φυλακή. 

Κι επειδή διάβασα τις εξηγήσεις της κ.Παπαγγελή (μίλησε για χιούμορ που δεν το καταλαβαίνουμε) να την πω σε πρώτο πρόσωπο κάτι πολύ απλό που ΔΕΝ το κατάλαβε:

Καλή μου, σχολιάζεις ένα διαδικτυακό ψήφισμα που ΔΕΝ κάναμε εμείς οι Παοκτσήδες. Ξανά, για το καταλάβεις: αυτό το ψήφισμα που κυκλοφορεί στο avaaz ΔΕΝ έγινε από μας τους Παοκτσήδες. Το έκανε κάποιος ανώνυμος προβοκάτορας. Ο καθένας μπορεί να κάνει όποιο παρανοϊκό ψήφισμα θέλει, σε μισό λεπτό. Κανείς από τους συνδέσμους οπαδών μας δεν γνωρίζει το παραμικρό, κανένας επώνυμος Παοκτσής δεν γνωρίζει και δεν συμφωνεί με αυτή την ηλιθιότητα. Σχολιάζεις λοιπόν, παίρνοντας ως δεδομένο, ότι το ψήφισμα εκφράζει εμάς τους Παοκτσήδες. Ε, δεν μας εκφράζει, κατάλαβέ το! Ξανά, για να το καταλάβεις κι εσύ κι όλοι οι ανόητοι: Δεν το έκαναν Παοκτσήδες αυτό το ψήφισμα, δεν εκφράζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, επομένως δεν μπορείς να πιάνεις στο στόμα σου το λαό του ΠΑΟΚ επειδή κάποιος σαχλαμάρας "μιλάει" εξ ονόματός μας. Δεν το έκαναν παοκτσήδες! Το κατάλαβες επιτέλους;
Μην εκλαμβάνεις ως γεγονός, κάθε μπούρδα που γράφει ο κάθε ανώνυμος στα κοινωνικά δίκτυα!
Κι εγώ για να τρολάρω τους Κρητικούς, μπορώ να κάνω ένα ψήφισμα στο avvaz που να λέει "να αναγνωριστεί η ανεξαρτησία της Κρήτης". Αυτό δεν σημαίνει, ότι θα αποδώσουμε στους Κρήτες αδερφούς μας τέτοια πρόθεση ! Κατάλαβε επιτέλους τι είναι το ιντερνετ και ο ανώνυμος χρήστης. Δεν δουλεύουμε στον πραγματικό κόσμο, με κάθε μπούρδα που στήνει κάθε ανώνυμος στο ιντερνετ!!!

Βασίλης Προκοπίδης

Η ΕΙΔΗΣΗ

Από τη ΝΔ διεγράφη το μέλος της ΟΝΝΕΔ Έλλη Παπαγγελή, μετά την προκλητική ανάρτησή της στο instagram κατά των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοίνωσε η διοικούσα επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΝΔ, «με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική – Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας».

Συγκεκριμένα, η Έλλη Παπαγγελή «ανέβασε», στις 16 Μαρτίου, στο Instagram, μία φωτογραφία από κείμενο που έκανε αναφορά σε διαδικτυακό ψήφισμα οπαδών του Δικεφάλου, που ανέφερε πως: «Αν τιμωρηθούμε, δεν… πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης».

Η Έλλη Παπαγγελή, με αφορμή το συγκεκριμένο κείμενο, έκανε το δικό της σχόλιο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις: «Θα πάνε, αλλά με το βουλγαρικό στρατόπεδο».




 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη