4 Μαρ 2018

ΣΟΚ στον ΠΑΟΚ με αυτό που έκανε ο Σαββίδης - Απίστευτη κίνηση σε παίκτες λόγω Ολυμπιακού!

Φοβερό αυτό που έκανε ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ! 

Νικητές του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θεωρεί τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης και για αυτό το λόγο αποφάσισε να τους δώσει πριμ νίκης!
Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου του Βορρά μίλησε σήμερα στην ομάδα, πριν την αναχώρησή της για την Τρίπολη και ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι θα παραλάβουν κανονικά το πριμ για το ματς με τον Ολυμπιακό (από εσωτερικό κανονισμό παίρνουν πριμ μετά από κάθε νίκη), θεωρώντας τους... νικητές!
Επίσης, τους υποσχέθηκε ένα εξαιρετικό υψηλό πριμ σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνουν το απόλυτο (σ.σ. το επτά στα επτά δηλαδή), μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. 
«Είμαι πολύ περήφανος για σας και την νοοτροπία σας. Η αντίδραση και στα αποδυτήρια αλλά και στον αμέσως επόμενο από τον αγώνα που δεν έγινε, έδειξε ποιοι πραγματικά είστε και πως πρέπει να προχωρήσουμε.
Εσάς σας αφορά η δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, τα υπόλοιπα είναι δική μας δουλειά.
Για εμένα το ματς με τον Ολυμπιακό έγινε και τον κερδίσατε και με το θυμό που σας είδα να έχετε, θεωρώ ότι θα ξέφευγε και το σκορ! Είναι λογικό να σας φοβούνται!
Κρατήστε αυτόν το θυμό και βγάλτε τον δημιουργικά στο γήπεδο όπως κάνατε την Τετάρτη! Να είστε μια γροθιά, στην οποία κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Μεγαλύτερή σας νίκη, ο φόβος που τους προκαλέσατε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης.
Αν μη τι άλλο, αυτή η κίνηση δείχνει το πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα του και το πόσο την στηρίζει εμπράκτως.






http://sportdog.gr/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη