21 Μαρ 2018

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ

Κ Ρ Ι Ο Σ,  ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!

ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ : 21 Μαρτίου έως 20 Απριλίου.

Γενικά

Από σήμερα, Κριέ μου, ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στο ζώδιό σου και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Αν υπήρχε κλίμακα κοινωνικότητας, εσύ θα ήσουν στην κορυφή. Δεν μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να μην περιτριγυρίζεται από φίλους. Σήμερα το γέλιο, η χαρά, τα αστεία και οι ατελείωτες συζητήσεις επί παντός επιστητού, θα γεμίσουν το χρόνο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση σου δεν είναι άσχημη, Κριέ, αλλά εσύ νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Φρόντισε να ηρεμήσεις, διώχνοντας τις αμφιβολίες και την ανασφάλεια που μπορεί να έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα πράγματα στη δουλειά σου, Κριέ μου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις γύρω σου. Απόφυγε να κάνεις σήμερα μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι είσαι εκτός προϋπολογισμού.

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Αυθορμητισμός, ειλικρίνεια, ευθύτητα, μαχητικότητα, ενθουσιασμός, πρωτοπορία, δυναμισμός
ΤΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Παρορμητικότητα, επιθετικότητα, επιπολαιότητα αστάθεια, εγωισμός, βιασύνη, ανταγωνιστικότητα.

ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΚΡΙΟΙ
Γιάνης Βαρουφάκης, Έλλη Στάη, Νίκος Ευαγγελάτος, Μαράϊα Κάρεϊ, Δημήτρης Σταρόβας, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, Γιάννης Λάτσιος, Τατιάνα Στεφανίδου, Σελίν Ντιόν, Έντι Μέρφ, Εβελίνα Παπούλια, Χάρης Ρώμας, Άντζελα Γκερέκου, Μάρλον Μπράντο, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Κουέντιν Ταραντίνο, Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, Τσάρλι Τσάπλιν, Λεονάρντο ντα Βίντσι, Άντζελα Γκερέκου.





Κριός και σεξουαλική προτίμηση

Τόσο άνδρας, όσο και η γυναίκα Κριός θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «συλλέκτες εμπειριών». Το Κριάρι θέλει να αποκτά διαρκώς νέες, αισθησιακές και πρωτόγνωρες σεξουαλικές εμπειρίες. Τον ερεθίζουν οι δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις και του αρέσει να δέχεται ισχυρές αντιστάσεις, πριν καταλήξει με ένα άτομο στο κρεβάτι. Για τον Κριό δεν υπάρχουν ταμπού στο σεξ, οτιδήποτε ανεβάζει την ερωτική του λίμπιντο και τον εξιτάρει, είναι και αποδεκτό! Δε διστάζει να δοκιμάσει το σεξ στα πιο περίεργα μέρη και να ζήσει πολύ πικάντικες ερωτικές στιγμές γεμάτες ρίσκο και τόλμη. Το πάθος είναι ένα από τα χαρακτηριστικά της σεξουαλικής ζωής του Κριού. Μαζί του θα δοκιμάσεις όλες τις περίεργες στάσεις του Kama Sutra και θα σε εντυπωσιάσουν οι αντοχές του, που είναι ανεξάντλητες! Μην ξεχνάς ποτέ όμως ότι για το Κριάρι το σεξ δε συνδέεται με τη σχέση. Μην παραξενευτείς λοιπόν αν μετά από μία βραδιά αχαλίνωτου, παθιασμένου σεξ το Κριάρι εξαφανιστεί!

Η ερωτική ταυτότητα του Κριού

Το σεξ είναι για το φλογερό και ερωτικά μάχιμο Κριάρι ένα παιχνίδι περιπέτειας, χωρίς κανόνες. Είναι η κινητήριος δύναμη στη ζωή του, τον γεμίζει ενθουσιασμό και ενέργεια. Θέλει πάντα να έχει αυτός τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο σεξ και του αρέσει να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του! Έστω και αν η σεξουαλική του ζωή χαρακτηρίζεται από πάθος, ένταση και ποικιλία... δεν λείπουν και οι στιγμές ρομαντισμού που δίνουν μία πιο συναισθηματική νότα στις ερωτικές του επαφές.


 

ΚΡΙΟΣ : ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2018



Το 2018 αναδιοργανώνεστε οικονομικά!

Το 2018 είναι μια χρονιά αγωνιστική, γεμάτη γεγονότα, αλλά αποφασιστική για τη ζωή σας. Μια νέα εποχή διαμορφώνεται για τα οικονομικά σας, όπου σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε καλύτερες επιλογές και σωστότερους χειρισμούς σε αυτόν τον τομέα.

Ο Κρόνος πέρασε στον Αιγόκερω για να συναντήσει τον Πλούτωνα επηρεάζοντας από κοινού, για την επόμενη τριετία, την καριέρα και τα συμφέροντά της. Το 2018 είναι ο προθάλαμος αυτής της τριετίας ο οποίος σας οδηγεί σε μια καινούρια πραγματικότητα και σας επιστρατεύει σε συνθήκες και σε ευθύνες που μπορείτε να αντιμετωπίσετε. Το ίδιο θα επηρεαστούν και οι σχέσεις σας, οι προσωπικές και οι κοινωνικές. Με την εμπειρία άλλωστε που σας έδωσε ο Ουρανός τα προηγούμενα επτά χρόνια, ξέρετε πλέον τί μπορείτε να περιμένετε από τους άλλους και τί πρέπει να αποφύγετε.

Ο Δίας στο Σκορπιό θα σας δώσει το κουράγιο και την αυτοπεποίθηση να πάρετε στα χέρια σας τη ζωή σας. Για αρκετούς από εσάς αυτό θα συνοδεύεται και από μια οικονομική βελτίωση, για άλλους με κλείσιμο εκκρεμοτήτων και για άλλους τόσους για κληρονομικά και περιουσιακά ζητήματα που σας απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια.

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς θα συνεχίσει να συντηρεί τα ταλέντα και τα όνειρά σας, να καλλιεργεί κατά περιόδους κάποιους παρασκηνιακούς κινδύνους τους οποίους θα πρέπει να εξοστρακίζετε.

Η καλή όψη του Κρόνου με τον Ουρανό θα συμβάλλει για μια ψυχολογική και οικονομική αναδιοργάνωση της ζωής σας, μέσα σε μια εποχή που θα συνεχίσει να είναι δύσκολη και μοιραία. Η αναζήτησή σας για κάτι γνήσιο και αληθινό θα σας οδηγήσει σε επαναστάσεις, τόσο στον κοινωνικό τομέα, όσο και στα επαγγελματικά σας. Πολλοί θα αλλάξετε συνήθειες και προτιμήσεις, άλλοι θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό και άλλοι θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας στο στενό σας περιβάλλον ή σε ένα οικονομικό θέμα. Οι εκλείψεις της χρονιάς είναι πέντε και ενδεχομένως να φέρουν κάποιες παράπλευρες απώλειες σε νευραλγικούς τομείς της ζωής σας.

Προσέξτε τους δύο πρώτους μήνες της χρονιάς, όπως και τον Ιούλιο και Αύγουστο. Μην κάνετε τότε ριζικές αλλαγές, ή ριψοκίνδυνες επιλογές. Σε όλη την πορεία αυτής της χρονιάς, παραμείνετε προσεκτικοί σε συζητήσεις ή συμφωνίες, κινηθείτε περισσότερο διαλλακτικά σε συμβιώσεις και σε συνεργασίες και ενισχύστε την άμυνα και τις ασφαλιστικές δικλείδες των κεκτημένων σας, τόσο σε επίπεδο υλικό, όσο και σε επίπεδο κύρους.
Κ. Λεφάκης




Γενική εύνοια: ανάκτηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς, καταπολέμηση των ανασφαλειών σε κάθε τομέα. Εσωτερική ισορροπία – ηρεμία. Επιχειρηματικές ευκαιρίες, υποστήριξη (από άλλους – σύζυγο / συνεργάτες / οικογένεια / φίλους- ή από τη συγκυρία και τις συμπτώσεις) σε επίπεδο οικονομικό και ηθικό. Τύχη μέσα από εξελίξεις που συνδέονται με κληρονομικές υποθέσεις, δάνεια, αποζημιώσεις, εφάπαξ, τόκους.  Κέρδος από δραστηριότητες που σχετίζονται με τη συγγραφή ή τις νομικές υποθέσεις. Ανάπτυξη διαισθητικής ικανότητας. Αντιμετώπιση των θλιβερών καταστάσεων μέσα από ψύχραιμο / φιλοσοφημένο πρίσμα.

Γενική αίσθηση προκλήσεων:
εσφαλμένη οικονομική διαχείριση, έντονος έως παράλογος υπαρξιακός προβληματισμός που οδηγεί σε προβληματική συμπεριφορά. Έντονη φιλοδοξία κι ανάγκη επιτυχίας και καταξίωσης που, αν δεν διοχετευτεί ή εκφραστεί σωστά, θα μπορούσε να σε «γκρεμίσει». Ένας γονέας ή ένα άτομο κύρους ενδεχομένως θα στιγματίσει την πορεία σου με κάποιο τρόπο κι εδώ το μήνυμα είναι ότι έχεις κάθε λόγο να σέβεσαι την ιεραρχία, αλλά και την εξέλιξη της ζωής με όσα συμβαίνουν ακόμα κι αν δεν είσαι εσύ σε θέση να τα ελέγξεις ή να τα επηρεάσεις. Προσπάθησε να εργαστείς σκληρά, με πρόγραμμα κι αφοσίωση. Απόφυγε τον εγωισμό, την προκλητική συμπεριφορά και την επίμονη στάση ισχυρογνωμοσύνης.

Αισθηματικά- σχέσεις- συνεργασίες:
παίζεις και κερδίζεις (πιθανότατα) από τις 14/6 έως τις 9/7, από τις 7/8 έως τις 8/9, (από 1/11 έως 15/11) κι από την 16/11 έως τις 2/12 .

Επικοινωνία, γνώση, συναλλαγές, εμπόριο, μετακινήσεις, μεταφορικό μέσον, συμφωνίες:
παίζεις και κερδίζεις στα παρακάτω χρονικά διαστήματα: 1-10/1, 31/1-17/2, 6/3-22/3, 15/4-13/5, 29/5-12/6, 29/6-25/7, 19/8-5/9, 22/9-9/10, 31/10-16/11, 13/12-31/12.

Οικονομικά:
Κερδίζεις περισσότερο χρήμα από την εργασία σου στο χρονικό διάστημα 31/3-24/4. Το χρήμα ρέει πιο εύκολα από «τρίτες» πηγές (κοινά οικονομικά με σύζυγο / συνεργάτη , εφάπαξ, αποζημιώσεις, δάνεια, δωρεές, κληρονομιές) στο χρονικό διάστημα 9/9-31/10 και 3-31/12.

Γενική δραστηριότητα (επαγγελματικά, αλλά και ελεύθερο επάγγελμα):
Επιδεικνύεις εξαιρετική αποφασιστικότητα κι ευστοχία στη δράση σου στα εξής χρονικά διαστήματα: 27/1-17/3 και 18/3-15/5, 27/8-10/9. Απόφυγε, ωστόσο, την  επιπόλαια επιθετική / προκλητική συμπεριφορά που ενδεχομένως θα φέρει ζημιές αντί για νίκες στα ακόλουθα χρονικά διαστήματα: 18/3-15/5, 13/8-10/9.

 Μ.Ν Διαμαντή



Πρώτο Δεκαήμερο: Αναμφίβολα, ο πλανήτης που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για το δικό σας δεκαήμερο, στο ευρύτερο μέρος του έτους, είναι ο Κρόνος. Η τοποθέτησή του στον Αιγόκερω θα επιφέρει μία βαθιά επαναπροσέγγιση της πρόσφατης επταετίας. Ο χώρος που θα επηρεαστεί πιο πολύ είναι αυτός της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, όπου φέτος επιβάλλεται η επανεξέτασή του. Στις περιόδους που ο Κρόνος κτυπάει τον Ήλιο, περίπου απαρέγκλιτα έρχεται μία ευρεία ανασκόπηση της ζωής μας και προκύπτουν οι συνθήκες για βαθύτερες τομές. Αυτό σηματοδοτεί, πως δεν είναι μόνο ο εργασιακός τομέας που θα σας απασχολήσει φέτος. Κάθε διαπροσωπική σχέση, που βρίσκεται σε κρίσιμη στροφή, θα περάσει μια δοκιμασία. Αυτό φυσικά δε σημαίνει, ότι θα υπάρξει σύγκρουση σε όλες. Ο Κρόνος αφαιρεί μόνο ό,τι πια μας είναι άχρηστο.

Τα πρόσθετα καθήκοντα θα δημιουργήσουν μια επίπονη ρουτίνα και γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί με το καλώς έχειν του οργανισμού σας σας. Ατυχώς, οι ενισχύσεις από τις συνήθεις πηγές φέτος θα είναι λιγότερες, όπως και η βοήθεια των υψηλότερα ισταμένων σχετικά με τις προσπάθειές σας. Αυτό φυσικά δε σας υποχρεώνει να αδρανοποιηθείτε, αλλά να παλέψετε με πείσμα, καρτερία και ορθό προγραμματισμό, δηλαδή τις δεδομένες οδηγίες του Κρόνου. Το Νοέμβριο και το Δεκέμβριο, με το Δία στον Τοξότη, θα αφήσετε πίσω σας άνετα τις δυσκολίες του Κρόνου και ενδεχομένως να κεφαλαιοποιήσετε την καρτερικότητά σας.

 Δεύτερο Δεκαήμερο: Για τους γεννημένους μέχρι τις 7/4, αυτό το έτος δεν κρύβει πολλούς αιφνιδιασμούς, αλλά αντιθέτως θα είναι μία γαλήνια χρονιά, που θα σας προσφέρει την ευκαιρία να αναζητήσετε ισορροπημένο πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας. Η χρηματική βελτίωση για εσάς θα προκύψει από το ταίρι σας ή κάποια δευτερεύουσα πηγή, ενώ το 2018 μοιάζει κατάλληλο για να τακτοποιήσετε χρέη, να σας επιστραφούν δανεικά ή να ολοκληρώσετε κληρονομικά ζητήματα. Τα πιο βαρυσήμαντα νέα έρχονται γι’ αυτούς που  έχουν γεννηθεί 8 και 9/4, οι οποίοι θα επηρεαστούν όλο το έτος από τη ισχυρή εμφάνιση του Πλούτωνα. Για σας, το 2018 επιφυλάσσει βαθιές τομές σε ιδιαίτερα σημαντικά ζητήματα, όπως η εργασία και η οικογένεια. Κάποιες φορές, θα περάσετε από δύσκολα τεστ, για ν’ αποδείξετε την αξία σας ή για να χαράξετε την κατάλληλη πορεία.
Ταλέντα και αντοχές, που βρισκόντουσαν σε ύπνωση, αναδύονται και όσες φορές συνδυάζονται με ισχυρά «θέλω», αυτά που θα προκύψουν μπορεί να εντυπωσιάζουν. Εγρήγορση απαιτείται στη χρήση των ισχυρών δυνάμεων που χαρίζει ο Πλούτωνας, αφού μπορεί να μεταλλαχθούμε σε άκαρδα και αδίστακτα πρόσωπα. Η έκλειψη στις 13/7 θα ταράξει το χώρο της οικογένειας, αλλά και τις στενές σχέσεις, που ούτως ή άλλως διάγουν ένα έτος ελέγχου.

Τρίτο Δεκαήμερο:
Το 2018 αποτελεί την εκκίνησημιας αρκετά καθοριστικής και γεμάτης τριετίας για το δεκαήμερό σας. Μέσα στη χρονιά, υποδέχεστε τον Πλούτωνα και ταυτόχρονα ξεπροβοδίζετε τον Ουρανό, που επέφερε τόσες αλλαγές στη ζωή σας. Οι γεννημένοι στις 10 & 11/4 ας διαβάσουν όσα γράφηκαν για τον Πλούτωνα και την έκλειψη στο δεύτερο δεκαήμερο. Οι υπόλοιποι θα δείτε τους εαυτούς σας αδιάλειπτα να ανατρέπουν τις σταθερές της ζωής σας, επιλέγοντας τις περισσότερες φορές το ταξίδι σε θολά νερά. Αυτή σας η παρόρμηση της τελευταίας διετίας, θα ολοκληρωθεί το 2018, χωρίς όμως να σημαίνει ότι τελείωσε και η πορεία ανατροπών. Το αναπάντεχο κοντεύει να καταλήξει κανόνας, ταράζοντας τα νεύρα σας και επιφέροντας ταραχή με τους οικείους σας.
Έρωτας και εργασία βρίσκονται σε  ανολοκλήρωτες εξισώσεις, αναβάλλοντας τις ευκαιρίες για σταθερότητα. Αυτό σκιαγραφείται εντονότερα με τις ανάδρομες πορείες Άρη και Αφροδίτης, που θα έχουν αντανάκλαση στο δεκαήμερό σας. Καλοκαίρι και φθινόπωρο, στιγμές του χτες θα αναδυθούν πάλι. Ανολοκλήρωτες σχέσεις, κρυφοί πόθοι, θυσιασμένοι για χάρη συμβάσεων έρωτες, μαζί με καινούργια ταραχώδη πάθη, που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας, είναι μερικά απ’ όσα φέρνει ο Ουρανός στα αισθηματικά. Η καριέρα είναι επίσης τομέας ανατροπών και δοκιμών, που ασφαλώς δε θα αφήσει ανέγγιχτο ο αναμορφωτής Πλανήτης.

Μαρία Σύλλα



To 2018 διεκδικήστε και κατακτήστε αυτό που σας αξίζει!

Νέα χρονιά ξεκινάει και πρέπει να ετοιμαστείτε να ζητήσετε και να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό. Αφιερώστε χρόνο στην εργασία σας, κινηθείτε έξυπνα και εφαρμόστε ότι σας ταιριάζει. Εστιάστε στην πειθαρχία, στη σκληρή δουλειά και στους στόχους σας. Επανεξετάστε σχέδια και ακολουθήστε μια διαφορετική πορεία για να επιτύχετε αυτό που θέλετε. Αντιμετωπίστε προβλήματα που σας κρατούν μόνιμα κολλημένους στο παρελθόν.

Με την Ηλιακή έκλειψη στις 15 Φεβρουαρίου και τη Σεληνιακή έκλειψη στις 27 Ιουλίου όπου και οι δύο γίνονται στον Υδροχόο, εστιάστε στα όνειρά σας και βρείτε τρόπους να τα υλοποιήσετε. Ακόμα και αν έχετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις, θα έχετε τη δύναμη να προχωρήσετε μπροστά και να βγείτε νικητές.

Τέλος Μαρτίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας μέχρι τα μέσα Απριλίου, προσπαθήστε να λύσετε προβλήματα που υπάρχουν από παλιά και μην αφήσετε να διαιωνίζονται.

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σας εδώ και χρόνια, δημιουργώντας σωρεία αλλαγών στη ζωή σας, αλλά από τα μέσα Μαΐου που αλλάζει θέση και περνάει στον Ταύρο θα αρχίσουν να επιβραδύνονται για να μπορείτε να τις διαχειριστείτε ευκολότερα. Θα υπάρχουν αλλαγές στον οικονομικό τομέα και θα μπορείτε να κερδίζετε χρήματα με νέους τρόπους ή με βοηθό την τύχη. Αυτό το κλίμα θα επικρατεί μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου.
        
Από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τον Αύγουστο που ο κυβερνήτης σας Άρης θα κινείται ανάδρομα, θα μειωθεί η ψυχραιμία σας και δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή να κάνετε συμβιβασμούς. Κάντε κάποιες προσαρμογές για να έχετε μεγάλη πρόοδο.

Η ηλιακή έκλειψη στις 11 Αυγούστου πραγματοποιείται με τον Ερμή να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. Εστιάστε στην προσωπική σας ζωή και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με άτομα που σας έχουν λείψει.

Τον Οκτώβριο που η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα, θα νιώσετε μπερδεμένοι συναισθηματικά και δε θα μπορείτε να διαχωρίσετε τι να κρατήσετε και τι να τελειώσετε. Η ανάγκη σας να νιώσετε ξεχωριστοί θα είναι έντονη, ενώ δεν αποκλείεται να έχετε και επιστροφές από το παρελθόν.

Μέχρι το Νοέμβριο ο Δίας θα κινείται στον Σκορπιό, θέση ευνοϊκή για εσάς, για να εξερευνήσετε, να επεκτείνετε και να εργαστείτε πάνω στις σχέσεις σας. Δημιουργήστε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με άτομα που θα σας ενδιαφέρουν και απομακρύνετε από τη ζωή σας όσους σας κουράζουν. Μπορεί να μην είστε τόσο ανοιχτοί στη δέσμευση, ούτε να αγωνίζεστε να διατηρήσετε την ειρήνη στις σχέσεις σας, αλλά να είστε υπομονετικοί με αγαπημένα πρόσωπα και να σιγουρευτείτε ότι δίνετε στον εαυτό σας την προσοχή που χρειάζεστε.
Άντα Λεούση




EΡΩΤΙΚΗ Συναστρία 

Σχέσης - Κριός με Σκορπιό

80%

 

Αυτή η σχέση είναι θορυβώδης, παθιασμένη και φλογερή, καθώς αποτελεί τον συνδυασμό δύο ζωδίων που κυβερνώνται από τον Άρη, εξασφαλίζοντας μία σχέση γεμάτη με δράση. Κανείς από τους δύο δεν κάνει το οτιδήποτε με μισή καρδιά, ενώ και οι δύο έχετε ισχυρές και δυνατές πεποιθήσεις. Δεν είναι ένας κλασικός αστρολογικός συνδυασμός, κυρίως επειδή η νίκη είναι κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία και για τους δυο σας. Και πάλι, αν σας δοθεί η ευκαιρία να επενδύσετε σε αυτή τη σχέση, μην την χάσετε, καθώς η διασκέδαση θα είναι άφθονη. Μπορεί να κρατήσει –αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει και οι δύο να κάνετε τις απαραίτητες προσπάθειες και κινήσεις.

Στο κρεβάτι, εσείς οι δύο έχετε ακόρεστες ορέξεις, πράγμα πολύ καλό, καθώς θα απολαύσετε ο ένας τον άλλον στο έπακρο. Και οι δύο έχετε τόνους ενέργειας και πάθους, αν και τα συναισθήματα του Σκορπιού ίσως είναι πιο βαθιά από τα δικά σας. Σαν Κριοί, μερικές φορές δεν μπορείτε να βουτήξετε και να φτάσετε στο συναισθηματικό τους βάθος. Εκείνοι έχουν την ανάγκη να τους καταλαβαίνουν, έτσι είτε το θέλετε είτε όχι, θα χρειαστεί να το προσπαθήσετε. Όμως, έχετε την ικανότητα να ζήσετε όλες τις φαντασιώσεις σας με αυτό το απίστευτο άτομο που θα σας επιτρέψει να είστε ο εαυτός σας. Ο σύντροφό σας είναι άριστος στην τεχνική του και πολύ πιο αισθησιακός από εσάς, έτσι εκμεταλλευτείτε το και μαζέψτε μερική από την άφθονη διορατικότητά του.

Προσέξτε όμως, διότι ο Σκορπιός θα απαιτήσει ολοκληρωτική πίστη και μονογαμία. Σαν αντάλλαγμα θα σας δώσει ακριβώς το ίδιο. Αυτό σημαίνει, πως θα πρέπει τα μάτια σας να σταματήσουν να παίζουν, αν θέλετε να κρατήσετε το Σκορπιό μέσα στη ζωή σας. Όμως, τις περισσότερες φορές, χωρίς φλερτ, χωρίς παιχνίδια και χωρίς επιπολαιότητα, η ζωή σας φαντάζει χωρίς διασκέδαση. Δεν είστε σίγουροι αν μπορείτε να ενδώσετε σε μία σχέση αποκλειστικότητας, αλλά αυτό είναι ένα ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί από την αρχή αυτής της σχέσης. Σε αυτό το σημείο θα βρεθείτε να πάρετε μία απόφαση, είτε να χτίσετε μία σχέση ζωής είτε να τη καταστρέψετε μία και καλή.

Θα υπάρξουν άφθονοι και έντονοι τσακωμοί ανάμεσά σας. Η σχέση σας θα είναι ιδιαίτερα παθιασμένη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιθέσεις, καθώς και οι δύο έχετε την τάση να ζηλεύετε. Ο Σκορπιός τείνει να είναι περισσότερο υπομονετικός από εσάς, αλλά ταυτόχρονα περισσότερο κτητικός. Σε περίπτωση που τον πληγώσετε είναι έτοιμος να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε έχει στη κατοχή του για να σας κάνει να πληρώσετε. Παρά τις διαφορές σε συναισθηματικό επίπεδο, και οι δύο λατρεύετε τα ρίσκα, με αποτέλεσμα να μη βαρεθείτε ποτέ. Ίσως δυσκολεύεστε να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον –ο Κριός είναι εξωστρεφής, ανοιχτός και άμεσος, ενώ ο Σκορπιός είναι περισσότερο εσωστρεφής, συναισθηματικός και ανά διαστήματα προσπαθεί να χειραγωγήσει τους άλλους. Μερικές φορές για να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, επιβάλλεται η ανακωχή!

Μπορείτε να μάθετε στον Σκορπιό τι σημαίνει αυθορμητισμός –να κάνει πράγματα για την εμπειρία αντί να έχει συνεχώς κάποιο σχέδιο στο μυαλό του. Εκείνος μπορεί να σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε και ολοκληρώνετε οτιδήποτε αρχίζετε, αντί να το αφήνετε στη μέση μόλις κάτι άλλο κερδίσει τη προσοχή σας.

Και πάλι, αυτή η σχέση είναι γεμάτη ζωντάνια, αν είστε ερωτευμένοι με έναν Σκορπιό και έχετε τη θέληση να λύσετε όλα αυτά τα θέματα. Τα πράγματα που θα κερδίσετε σε αντάλλαγμα, αξίζουν πραγματικά να προσπαθήσετε.




KAΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

Oι καρμικοί έρωτες δεν βρίσκονται τυχαία στο δρόμο μας, είναι η συμπαντική ευκαιρία που μας δίνεται για να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και  τις προσδοκίες της ψυχής μας! Οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν το κάρμα λανθασμένα ως τιμωρία, ενώ στην πραγματικότητα είναι ο δρόμος για να εξελιχθούμε βαδίζοντας στην ολοκλήρωση!

Οι καρμικές σχέσεις δεν είναι εύκολες συναντούν εμπόδια τα οποία πρέπει να υπερβούν ώστε και οι δύο σύντροφοι να αποκομίσουν το όφελος της εξέλιξης σε προσωπικό επίπεδο ανακαλύπτοντας βαθύτερα τον εαυτό τους!

Ο συνδυασμός ζωδίων φαινομενικά αταίριαστων με ουσιαστικές διαφορές μεταξύ τους, μπορεί να οδηγήσει σε μια δυνατή μακροχρόνια σχέση με καρμική χροιά!




ΚΡΙΟΣ

Ο παθιασμένος παρορμητικός κριός ίσως καταφέρνει να χαλαρώσει τους εξωφρενικούς ρυθμούς του στα χέρια ενός οργανωτικού, μεθοδικού Παρθένου, το γήινο ζώδιο θα ηρεμήσει τον φλογερό Κριό σε μια σχέση ισορροπίας! Σίγουρα καρμική θα είναι και η σχέση Κριού – Σκορπιού όπου αν δεν κηρύξουν πόλεμο για την εξουσία θα δημιουργήσουν μια απόλυτα ολοκληρωμένη σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ  
Ο αμετακίνητος, ήρεμος Ταύρος θα γοητευθεί από τον απρόβλεπτο Τοξότη! Ο σταθερός ταύρος αναζωογονείται δίπλα στον περιπετειώδη τοξότη και έχουν πιθανότητες να μείνουν μαζί για πάντα! Άλλο ένα ζώδιο που ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει για να ενεργοποιήσει τον Ταύρο είναι ο Ζυγός. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κολλήσουν μεταφορικά και κυριολεκτικά!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο άκρως επικοινωνιακός, παιχνιδιάρης, άπιαστος Δίδυμος εντυπωσιάζεται με τον σοβαρό εργασιομανή Αιγόκερω! Η περιέργεια του Διδύμου ικανοποιείται βρίσκοντας απαντήσει στον συγκροτημένο Αιγόκερω! Αν δεν νικήσει η ανία θα έχουν μια σχέση λατρείας. Μοιραία θα είναι και η χημεία μεταξύ Διδύμου και Σκορπιού, όπου στην αρχή θα δυσκολευτούν να βρουν κοινό σημείο επαφής, αλλά στην πορεία, το πάθος του Σκορπιού και η δύναμή του να διεισδύσει συναισθηματικά θα μαζέψει τον αέρινο Δίδυμο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  
Όταν ο ευαίσθητος, συναισθηματικός και λιγάκι καχύποπτος Καρκίνος συναντήσει τον εκκεντρικό και ανεξάρτητο Υδροχόο, μπορούν να καταλήξουν σε μια υπέροχη σχέση, αρκεί να βρουν ισορροπία ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα, και στην ανασφάλεια με την αισιοδοξία! Καρμικό ταίρι για τον Καρκίνο είναι και ο Τοξότης. Εδώ ο Καρκίνος μαθαίνει πως η ύπαρξη μιας ισχυρής φιλίας μεταξύ ερωτικών συντρόφων μπορεί να οδηγήσει σε μια πετυχημένη σχέση.


ΛΕΩΝ 
Ο αθεράπευτα σπάταλος Λέοντας θα βρει τον δάσκαλό του στο πρόσωπο ενός Αιγόκερω, ο οποίος θα του μάθει να επενδύει σωστά το χρήμα και τον χρόνο του χωρίς να αναλώνεται σε περιττές απολαύσεις της στιγμής! Όσο κι αν δυσκολευτούν αρχικά, στο τέλος θα αξίζει τον κόπο! Στην άκρη ίσως καταφέρει να αφήσει το εγώ του ένας Λέων όταν βρεθεί δίπλα σε ένα τρυφερό Ιχθύ που πάντα ονειρεύεται έναν καλύτερο κόσμο! Η συναισθηματική επίδραση του Ιχθύ θα γλυκάνει το ανήμερο θηρίο!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αναστάτωση και η σύγχυση που μπορεί να προκαλέσει ένας ζωηρός Κριός στη ζωή του προβλέψιμου και τακτικού Παρθένου θα είναι σαν αποκάλυψη ενός παράλληλου σύμπαντος! Ο παραπονιάρης Παρθένος θα αναχαιτιστεί από τον πολεμοχαρή Κριό, συνειδητοποιώντας πως δε μπορεί να επιβάλει παντού την τάξη και την πειθαρχία. Αντίστοιχα αποτελέσματα θα έχει και ο συνδυασμός του με τον αλλόκοτο Υδροχόο ο οποίος θα προσφέρει στον διανοούμενο Παρθένο την ευκαιρία να βιώσει όσα εκ του ασφαλούς φιλοσοφεί!


ΖΥΓΟΣ   
Ο εκ φύσεως διπλωμάτης Ζυγός θα τα βρει σκούρα όταν συναντήσει το πείσμα του Ταύρου! Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που κυβερνά και τα δύο ζώδια, αυτό τους προσδίδει κοινά χαρακτηριστικά τα οποία άλλοτε τους ενώνουν και άλλες φορές τους οδηγούν σε σύγκρουση καθώς ο ένας καθρεφτίζει τον άλλο! Ο ωκεανός συναισθημάτων μέσα στον οποίο κολυμπάει ο Ιχθύς εύκολα μπορεί να πνίξει τον Ζυγό, αν δεν συμβεί αυτό, η μαγεία των παραισθήσεων που δημιουργεί ο Ιχθείς, θα τον καθηλώσει για πάντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ήσυχος αλλά φοβερά εκδικητικός και εξουσιαστικός Σκορπιός θα συγκρουστεί με τον ευφυέστατο-ειδικό στους ελιγμούς Δίδυμο, όταν σταματήσουν να διαφωνούν και να κοντράρονται, τίποτα δε θα καταφέρει να μπει ανάμεσα τους! Όταν ο δρόμος του Σκορπιού συναντήσει τον Κριό και αφού ολοκληρώσουν έναν μαραθώνιο του σεξ με επιδόσεις που αξίζουν βραβείο, θα μάθουν τι σημαίνει συνθηκολογώ για να τα βγάλουν πέρα στην καθημερινότητα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης σίγουρα θα προβληματιστεί αδυνατώντας να καταλάβει γιατί έλκεται από τον Καρκίνο. Ο ρομαντικός και συναισθηματικός τρόπος που αντιμετωπίζει τη ζωή ο Καρκίνος θα γοητεύει τον Τοξότη, όταν δε εξοργίζεται εξαιτίας της χρόνιας κλάψας του Καρκίνου! Το σίγουρο είναι πως αν και δεν θα το εξηγήσει ποτέ, δύσκολα θα ξεκολλήσει από  αυτό το καβουράκι. Ο πολυλογάς απελευθερωμένος Τοξότης, θα τη πατήσει εξίσου όταν τα βάλει με τον λιγομίλητο και απόλυτα σταθερό Ταύρο. Η πλήρης αντίθεση και η διαφορετικότητα που υπάρχει ανάμεσα τους είναι και η κόλλα που θα τους ενώσει για πολύ καιρό!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο λογικός κόσμος του Αιγόκερου βρίσκεται σε διαφορετικό πλανήτη από αυτόν του Διδύμου, για αυτό και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να συναντηθούν. Αυτό που φοβίζει τον Αιγόκερω είναι πως δίπλα σε έναν Δίδυμο κινδυνεύει να εξωτερικεύσει την ανάγκη του για ανεμελιά, παιχνίδι και περιπέτεια! Ακριβώς το ίδιο παθαίνει και με τον Λέοντα, με τη διαφορά πως σε αυτή τη σχέση, το πάθος του λιονταριού είναι ικανό να καταστρέψει ώσπου να πεις κύμινο τις πολύτιμες ισορροπίες του Αιγόκερου!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όταν ο ανεξάρτητος αέρινος και κεφάτος Υδροχόος ερωτευτεί τον ειδικό στις καταστροφολογίες, τρυφερό Καρκίνο θα συγχυστεί άλλα δύσκολα θα ξεκολλήσει από πάνω του κι ας του προκαλεί μόνιμο πονοκέφαλο, μαζί του θα αναγκαστεί να οργανώνει επαναστατικά κινήματα στην θαλπωρή της φωλίτσας που θα δημιουργήσει ο Καρκίνος για τον έρωτα τους! Αλλά και η ρουτίνα της ζωής ενός παρθένου θα αποτελέσει στοίχημα για τον Υδροχόο, ο οποίος αν δεν το βάλει στα πόδια, θα πειραματίζεται για καιρό!

ΙΧΘΥΣ
Όταν ο Ιχθύς προσπαθήσει να ισορροπήσει στην πλάστιγγα του Ζυγού, η κτητικότητα του ψαριού θα συγκρουστεί με την συναισθηματική ελευθερία του Ζυγού. Ο Ιχθύς θα πληρώνεται αλλά ταυτόχρονα θα θαυμάζει το σύντροφό του! Η δημιουργική φαντασία που διαθέτει ο Ιχθύς θα γοητεύσει τον Ζυγό, ο οποίος με τη σειρά του θα κουκουλώσει την δύσκολη πλευρά της ζωής ανακουφίζοντας τον Ιχθύ. Την ενέργεια και τη ζωντάνια που του λείπει θα βρει ο Ιχθύς δίπλα στον ζωηρό και φιλόδοξο Λέοντα! Αρκεί να βρουν μια λύση ώστε να ισορροπήσουν την ανάγκη και των δύο για ενδι



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη